![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 8 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nokia N900 - krótki tekst o urządzeniu i kilka fotek systemu |
---|
![]() |
24 Jun 2011, o 19:27 |
Aero12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam.Dostałem na chwilę N900.Niestety bez polskiego języka.Postanowiłem się nią pobawić i dać krótki opis na forum NokiaHacking.Załączam też moje screeny.
Telefon posiada obudowę rozsuwaną w bok.Urządzenie Nokia N900 ma ekran 3,5 cala o rozdzielczości 800x480.Dotyk jest w technologii oporowej.Wyświetlacz ma 16,7 milionów kolorów.Jest to narazie jedyna Nokia z Maemo.Aparat Carl Zeiss robi zdjęcia w rozdzielczości 5 megapixeli.Filmy nagrywa w szybkości 25 klatek na sekundę.System Maemo został oparty na Linuxie Debian.System wykorzystuje wiele Linuxowych bibliotek (np. GTK,QT Maemo,Hildon) Teraz pora na zrzuty ekranu Maemo ![]() Paint a właściwie ''Sketch App'' spisuje się dobrze.Ładnie się rysuje co można zobaczyć na zdjęciu.LolFace mi się nie udał :p Reszty nie opiszę,bo nie ma co. ![]() Ekran główny,czyli to co pokaże się nam po zamknięciu(lub po włączeniu) wszystkich procesów.Ikonką z 6 oknami wchodzimy do menu. ![]() ![]() Menu główne.Nie ma z niego wyjścia ![]() ![]() Ekran wybierania numerów.Oczywiście telefon ma opcję zapisywania numerów. ![]() ![]() Menu ''Ustawienia''. ![]() Menager plików. ![]() Przeglądarka internetowa. ![]() Edytor tekstów. ![]() Ovi mapy,oczywiście bezpłatne. ![]() ![]() Menu ''Multimedia'' i odtwarzacz muzyki. ![]() Aplikacja do rysowania ''Sketch App'' ![]() Taskman,czyli odpowiednik Symbiankowego ''Pokaż otwarte aplikacje''. To na tyle.Możliwe że dodam więcej ![]() Pozdrawiam i dziękuje za przeczytanie, Aero12 |
Last post |
![]() |
![]() |
24 Jun 2011, o 19:50 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To co ty w Katowicach jesteś?
![]() |
![]() |
![]() |
24 Jun 2011, o 19:58 |
maciek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
świetny wyglad systemu : o
|
![]() |
![]() |
24 Jun 2011, o 20:08 |
Nie chciało mi się przesuwać mapy by w Warszawe trafić
![]() Nie no,Warszawa.Katowice bliżej były :p Niby ładny,ale mi się nie podoba.Wiele błędów... Oreo edit : Tak,fajnie że jestem w Kato jak Lokalizowanie GPS jest wyłączone ![]() |
![]() |
![]() |
25 Jun 2011, o 18:10 |
Przemek.B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Telefon ciekawy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
25 Jun 2011, o 18:50 |
Przemek.B, recenzji nie będę pisał,bo co ja mogę powiedzieć po kilku dniach użytkowania.I to nie moja Nokia
![]() Troche głupie te ikony w tych Multimediach,wolałbym Ovi |
![]() |
![]() |
25 Jun 2011, o 22:16 |
Qubi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak dla mnie piękna
![]() |
![]() |
![]() |
29 Jun 2011, o 22:32 |
SileS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bardzo ładnie to wygląda.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 8 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)