by patryk-88 » 21 Feb 2010, o 15:30
Jaka jest szansa że za te pieniądze kupię w 100% sprawny technicznie telefon?
99% ?
Jeśli na aukcji pisze, że telefon jest dobry to chyba taki jest, nie ? Trzeba tylko kupywać u pewnych ludzi a nie dzieci z 0 pkt w komentarzach, tyle.
I jeszcze jedno: czy kupując za pobraniem z allegro mam prawo w obecności kuriera sprawdzić telefon, czy wszystko działa?
Kurier tak, poczta nie.
Ew. ile by kosztowała oryginalna obudowa?
Kolego allegro, ale myślę że taka max oryginał to ze 100zł.
Czy do obu modeli można bezpośrednio podpiąć słuchawki 3.5mm, czy trzeba przez dodatkowy pilocik?
Normalnie
Czy jak wezmę n95-1 będę żałował że nie dopłaciłem do n95 8GB?
Nie wiem, te nokie to praktycznie to samo tylko że n95 dodano pamięć i więcej ramu, lcd powiększono o 0.2 cala i to tyle. Dodatkowo jest menu multimedialne a w n95-1 jakieś tam inne.
Korzystał ktoś z Was z kabelka do TV? Jak to działa?
Podcinasz i wszystko to co ma być wyświetlone na lcd telefonu to jest na tv, to nie zrozumiałe ?
Jak szybko zużywa się slider?
Jak będziesz delikatnie używał telefonu i nie ciągał za przednią obudowe to trochę potrwa zanim złapie pierwsze luzy ale ten slider jest zrobiony w miare dobrze.
Ja bym na twoim miejscu kupił n95-1 bo tania a n95-GB prawie to samo i włożył kartę 8GB i miałbyś dobry telefon, ale jak chcesz płacić 700zł czy tam więcej zł za telefon który został wydany dobrych parę lat temu i dorównuje cenie teraźniejszym to powodzenia.
One różnią sie dodatkowo pojemnością baterii bo 8gb ma 1200mah a n95-1 ma 950 mah. Więcej to będą jakieś mini kosmetyczne poprawki czy coś w tym stylu. Dodam, że 8GB po włączeniu ma jakieś 80mb wolnej pamięci.
Sam musisz zdecydować co wybrać
[ Dodano: 21 lut 2010, o 14:30 ]n95-1 to mół,
Sory, ale jak słyszę takie brednie to aż mi podnosi się ciśnienie. Stawiam ci kratę piwa jeśli pokażesz mi choćby jedną zamułkę w tym telefonie w codziennym korzystaniu. Mówią tak ci którzy nie mieli tego telefonu w rękach i sugerują sie statystykami. N95-1 to nie jakiś chłam typu e50 czy n73 koleżanko.