![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Pochwal się swoim telefonem |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 21 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nokia N95 czyli najlepszy telefon jaki do tej pory miałem |
---|
![]() |
7 Sep 2010, o 16:43 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LIL CEBULA wrote: jak dla mnie do symbiana nie pasuje trochę motyw z visty To też kwestia gustu. Aktualnie szukam jakieś inspiracji na motyw o tematyce HTC (android), ale nic ciekawego nie wpadło mi do głowy. LIL CEBULA wrote: gratuluje listy modów w telefonie Ostatnio przybyło jeszcze kilka. ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
7 Sep 2010, o 17:05 |
LIL CEBULA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hehe ja nie mam aż tak z pathowanego telefonu mam pare modów od ciebie np splashscreen
![]() |
![]() |
![]() |
7 Sep 2010, o 22:09 |
Rafciu517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kosmita1993 wrote: Ale za to świetne rozwiązanie jeśli chodzi o tryb landscape. Kabel mamy puszczony w dół i gitara. Z resztą w pionowej orientacji gdy trzymamy telefon w prawej ręce to też jest super - kabelek w niczym nie przeszkadza. O używanie w trybie landscape to tak bo sam używam i jest świetnie, ale np jak bym go chciał położyć w landscape z podpiętym kablem telewizyjnym na stojąco np. bo lubię się tak bawić... Ale nie ma co narzekać dobrze jest, tyle że muszę go w kieszeni ułożyć w landscape żeby kabel wystawał do góry bo jak nie to będzie się zaginał aż wkońcu padnie, a już kilka słuchawek mi tak padło... |
![]() |
![]() |
8 Sep 2010, o 13:18 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
11 Sep 2010, o 15:58 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Filip wrote: i to jest właśnie debilne rozwiązanie, podłączając moje EPki z przejściówką telefon staje się ponad 2x szerszy i łatwo złamać przejściówke albo wtyczke słuchawek. dobrym rozwiązaniem jest tu przejściówka oryginalna która jest łamana. Muszę sobie taką kupić tylko nigdzie u mnie jej nie ma, chyba z allegro zamówię. Jak dla mnie to najlepiej umiejscowione jest gniazdo w N91 - na górze telefonu po prawej stronie. Tylko że przy podłączonym fabrycznym pilocie jest trudno odblokować klawiature switchem ale ja odsuwam odrobine klapke i się odblokowuje ![]() |
![]() |
![]() |
6 Mar 2011, o 09:11 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kosmita1993 o co chodziło z tą ładowarką. Możesz mi wyjaśnić.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 21 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Opinie o modelach » Pochwal się swoim telefonem |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)