![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer » Programy: Flashing - wgrywanie softu |
Previous topic | Next topic Page 1 of 3 [ 34 posts ] Go to page 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nokia Phoenix Service Software 2011.02.000.44842. |
---|
![]() |
2 Feb 2011, o 17:03 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
2 Feb 2011, o 18:07 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
2 Feb 2011, o 18:33 |
karolek1234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss,skanowane ?? Ja gdy instalowałem przed sekundą wyskoczyło że aplikacja rozpakowała Trojana i go wrzuciła.Naszczęście skasował.
Skanowałem McAfeee [ Dodano: 2 lut 2011, o 17:33 ] Edit : Spróbowałem ponownie zainstalować i znowu to.Jest w tym Trojan !! ![]() |
![]() |
![]() |
2 Feb 2011, o 18:49 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
karolek1234, Kasperczyk nie wykrył zagrożeń. W tej instalacji jest crack, może McAfee błędnie go identyfikuje?
|
![]() |
![]() |
2 Feb 2011, o 18:52 |
pawelooss,jednak boje się go wyłączyć bo jak był podobny przypadek (że wirus i antywira wyłączyłem) straciłem wszystko i dysk się pop***il.Jednak zagszę,zrobię backupa systemu i plików
![]() [ Dodano: 2 lut 2011, o 17:52 ] Zeskanowałem system cały i nie widzi zagrożenia,ale czemu podczas instalacji nagle ma problem ? ![]() |
![]() |
![]() |
2 Feb 2011, o 18:54 |
Remix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AVG również widzi zagrożenie w cracku. Proponuję dopisać w pierwszym poście, że niektóre antywirusy wykrywają go jako trojana
![]() |
![]() |
![]() |
2 Feb 2011, o 19:01 |
W tym coś jest. ;/ Screen z błędów i alertów:
![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2 lutego 2011, o 18:16 ] W takim razie w każdym Phoeniksie będzie tak samo, bo fixer jest niezbędny, gdy nie masz podłączonego boxa. |
![]() |
![]() |
3 Feb 2011, o 22:20 |
Wyłącza się wam telefon na Scan Product? Nie wiem czy to wina nowszego oprogramowania w telefonie, czy samego Phoenixa, bo w 2010 też tak miałem. Natomiast na starszej wersji oprogramowania było OK i teraz próbuję dojść czego to wina.
|
![]() |
![]() |
3 Feb 2011, o 22:25 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wodnik Szuwarek, w Symbianach tak jest - ja w C5-00 tez tak miałem, musisz na Open Product jechać...
|
![]() |
![]() |
3 Feb 2011, o 23:22 |
Jak jest u innych? Telefon nie może się wyłączać przy podstawowej funkcji jak nawiązanie połączenia programu z telefonem
![]() Sprawdziłem teraz 2009 i jest OK, nie wyłącza się. [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 3 lutego 2011, o 22:14 ] To samo. [ Dodano: 3 lut 2011, o 22:22 ] Tak myślałem ![]() |
![]() |
![]() |
16 Feb 2011, o 20:03 |
HeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Last edited by HeX on 16 Feb 2011, o 20:01, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
16 Feb 2011, o 22:56 |
Ten błąd oznacza, że nie robisz tego z prawami administratora.
|
![]() |
![]() |
16 Feb 2011, o 23:51 |
Quote: • Windows XP Service Pack 1 or higher • When installing Phoenix into Win XP you must have local admin rights. • When using in Win XP, user must have power user rights. |
![]() |
![]() |
20 Feb 2011, o 10:47 |
walkmanowiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HeX, zainstaluj Phoenixa na czystym systemie, ewentualnie usuń z tego wszystko co związane z Nokią (Pc Suite, Sterowniki itp.) Powinno pomóc.
|
![]() |
![]() |
20 Feb 2011, o 10:49 |
yhherror ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sprawdzałem kilkoma antywirusami i coś musi być w tym phoenixie skoro każdy się skarży. Korzystałem z programów Norton internet security 2011, kaspersky internet security 2011 i panda internet security 2011. Co o tym myślicie ?
Pozdrawiam |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3 Next Page 1 of 3 [ 34 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer » Programy: Flashing - wgrywanie softu |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)