![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer » Programy: Flashing - wgrywanie softu |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 41 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nokia Phoenix Service Software 2012.04.003.47798. |
---|
![]() |
25 Apr 2012, o 20:46 |
misza41993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ściągałem wcześniej wersje 2010 i wyskakiwał mi komunikat "Install a Nokia dongle and please try again" czy cos takiego. Nie wiecie co to mogło być? Mam WIN 7 ultimate
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 25 kwietnia 2012, o 20:51 ] A zainstalowałeś już 2012? |
Last post |
![]() |
![]() |
9 May 2012, o 22:51 |
asiorek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
14 May 2012, o 16:49 |
wachuswiak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zainstalowałem Phoenix i nie wiem jak go włączyć w start>programy mam tylko stronę internetową i uninstal
System windows xp |
![]() |
![]() |
14 May 2012, o 16:56 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wejdź przez "mój komputer" tam gdzie go zainstalowałeś i otwórz Phoenix.exe
|
![]() |
![]() |
14 May 2012, o 16:58 |
Help3r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na pulpicie i w pasku skrótów powinneś mieć skrót
|
![]() |
![]() |
14 May 2012, o 18:27 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Antywirus wylacz bo zablokowal instalacje...
|
![]() |
![]() |
14 May 2012, o 21:44 |
wachuswiak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przyczyną było za mało miejsca na dysku C
![]() Ale dziękuję za dobre rady teraz program podczas flashowania przestał reagować na cokolwiek wisi tak prawie pół godziny, można go wyłączyć przez menadżer zadań albo zrestartować komputer bez uszkodzenia telefonu? |
![]() |
![]() |
16 May 2012, o 19:50 |
AarturR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Można instalować softa na stary soft? Chce zmienic z softa 'plusowego' na normalny
![]() |
![]() |
![]() |
16 May 2012, o 21:30 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AarturR, czyli niższe oprogramowanie wgrać? Jeśli tak to nie. Jeśli chcesz wywalić brand to tak.
faq-tu-znajduja-sie-odpowiedzi-na-twoje-pytania-vt11.htm#dz02pkt03 |
![]() |
![]() |
16 May 2012, o 22:22 |
gwitek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam mam problem po instalacji gdy włączam phoenix'a wyświetla się okno "DESlock for Windows a w nim the dinamic link library Dk2Win32.dll could not be found. Please ensure the DESkey drivers are installed." gdy klikne ok "Program pheonix przestal dzialac"
"Nazwa modułu z błędem: phoenix_framework.dll Nazwa aplikacji:phoenix.exe" - szczegoly bledu Windows 7 32bit . Co jest przyczyna tego błędu? Co robić? próbowałem reinstalacje i nadal to samo . odinstalowywałem i instalowałem inne wersje i nadal występuje błąd przy uruchamianiu programu. |
![]() |
![]() |
16 May 2012, o 22:27 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Antywirus?
|
![]() |
![]() |
16 May 2012, o 22:32 |
gwitek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
brak antywirusa . nawet probowalem wrzucic do systemu plik dk2win32.dll i bez zmian. ; /
[ Dodano: 16 maja 2012, o 22:32 ] masz moze zainstalowana wersje phoenix'a z tego tematu? mogl bys zrobic upload pliku dk2win32.dll i zapodac? |
![]() |
![]() |
7 Jul 2012, o 13:37 |
TesterTelefonów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gwitek wrote: brak antywirusa . nawet probowalem wrzucic do systemu plik dk2win32.dll i bez zmian. ; / [ Dodano: 16 maja 2012, o 22:32 ] masz moze zainstalowana wersje phoenix'a z tego tematu? mogl bys zrobic upload pliku dk2win32.dll i zapodac? Kolego pobierz Net Framework najnowszy, zaaktualizuj system. Mój laptop LENOVO 3000 G530 sam wszystko aktualizuje, wraz systemem. Antyvirus: COMODO INTERNET SECURITY PREMIUM Łazi bezproblemowo, wykrywa i usuwa instalowany plik wraz z usunięciem z rejestru natychmiast po wykryciu. |
![]() |
![]() |
30 Dec 2012, o 15:24 |
zboreczek2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siemanko. Sorki że odkopuję temat ale zrobiłem instalator z reklamą Nokia Hacking. Wrzucam tu na razie screany ale później wrzucę link do całego pliku.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
30 Dec 2012, o 15:30 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Heh, dzięki, ale szkoda, że do starej wersji. Najnowsza obecnie jest tu:
>> nokia-phoenix-service-software-2012-36-001-48629-vt26381.htm ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 41 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Free Download » Download Zone na Komputer » Programy na komputer » Programy: Flashing - wgrywanie softu |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)