Register Login

Site RulesFAQSearchContact
PortalBlogWikiChat

Previous topic | Next topic
Page 2 of 2 [ 22 posts ]
Go to page Previous  1, 2
Print view
Write comments Post new topic

Nokia pyta, użytkownicy odpowiadają: klawiatura fizyczna czy ekran dotykowy?

Post Re: Nokia pyta, użytkownicy odpowiadają: klawiatura fizyczna czy ekran dotykowy? 12 Aug 2012, o 14:06

Male - Sponsor  Posts/Topics4081/125  Reputation point 3661 
Offline  Profile  WWW   
Windows 7 Chrome
Tak, dokładnie tak :)
Po prostu przyzwyczajamy się :)

Last post
Reply with quote 

Post Re: Nokia pyta, użytkownicy odpowiadają: klawiatura fizyczna czy ekran dotykowy? 12 Aug 2012, o 14:43

Male - Sponsor  Posts/Topics9190/98  Reputation point 6525 
Offline  Profile 
Windows 7 Chrome
Dotyk Swifta i tak jest tragiczny, ja bawiłem się kilkoma sztukami i zdecydowanie to był dla mnie najgorszy dotyk jaki miałem w rękach... Pojemnościówka albo bardzo dobra oporówka musi być. SE P910 miał idealny dotyk pomimo że oporowy, nie miałem problemów z pisaniem czegokolwiek na nim, tak samo było np w HTC Touch2 czy Asusie P526(chociaż w nim trzeba było raz na tydzień kalibracje robić bo gubił dane chyba i przesuwał się z czasem :P )

A HTC już jakiś czas temu zapowiedziało że nie będą robić telefonów z QWERTY bo im się nie opłaca... Szkoda :ehh:
Reply with quote 

Post Re: Nokia pyta, użytkownicy odpowiadają: klawiatura fizyczna czy ekran dotykowy? 12 Aug 2012, o 15:01

Male - Sponsor  Posts/Topics4081/125  Reputation point 3661 
Offline  Profile  WWW   
Windows 7 Chrome
nemo333 wrote:
Dotyk Swifta i tak jest tragiczny, ja bawiłem się kilkoma sztukami i zdecydowanie to był dla mnie najgorszy dotyk jaki miałem w rękach...

Kwestia przyzwyczajenia. Naprawdę.
Reply with quote 

Post Re: Nokia pyta, użytkownicy odpowiadają: klawiatura fizyczna czy ekran dotykowy? 12 Aug 2012, o 15:12

Male - Friend  Posts/Topics690/54  Reputation point 1220 
Offline  Profile 
Windows XP Firefox
nemo333 wrote:
Dotyk Swifta i tak jest tragiczny, ja bawiłem się kilkoma sztukami i zdecydowanie to był dla mnie najgorszy dotyk jaki miałem w rękach...

Miałeś kiedyś w rękach KP500 Cookie? To jest dopiero katorga... szczególnie masowe pisanie smsów na tym złomie.
Reply with quote 

Post Re: Nokia pyta, użytkownicy odpowiadają: klawiatura fizyczna czy ekran dotykowy? 12 Aug 2012, o 15:21

Male - Sponsor  Posts/Topics9190/98  Reputation point 6525 
Offline  Profile 
Windows 7 Chrome
delirein wrote:
Miałeś kiedyś w rękach KP500 Cookie? To jest dopiero katorga... szczególnie masowe pisanie smsów na tym złomie.
miałem, jakoś dałem radę. Pobawiłem się chwilę i nie zrobił złego wrażenia =D Może dlatego że miałem go w rękach 2 minuty? :D
Reply with quote 

Post Re: Nokia pyta, użytkownicy odpowiadają: klawiatura fizyczna czy ekran dotykowy? 12 Aug 2012, o 15:33

Male - Friend  Posts/Topics690/54  Reputation point 1220 
Offline  Profile 
Windows XP Firefox
Na początku złego wrażenia nie robi, wręcz przeciwnie, ale pisanie dłuższych smsów czy postów to koszmar. System jest tak dziwnie zrobiony że reakcja na każde wciśnięcie klawisza trwa chwilę, a jeśli chcesz napisać coś bardzo szybko to nie rejestruje niektórych uderzeń. Ekranowa qwerty nie jest wiele lepsza, częstym bugiem było kasowanie całego wyrazu :wht:
Reply with quote 

Post Re: Nokia pyta, użytkownicy odpowiadają: klawiatura fizyczna czy ekran dotykowy? 12 Aug 2012, o 15:33

Male - 70%  Posts/Topics286/0  Reputation point 229 
Offline  Profile 
Windows 7 Chrome
cookie ma sporo gorszy dotyk od swifta. Po mojemu jak na oporówkę to jeszcze swift daje radę jeśli porównamy go do n97 czy 5800.

Reply with quote 

Write comments  Post new topic
Go to page Previous  1, 2
Page 2 of 2 [ 22 posts ]
Previous topic | Next topic

Search for

Jump to

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests