![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Wybór telefonu |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 4 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[<500] Nokia, Sony Ericsson za 500zł (nowy,używany) |
---|
![]() |
14 Jun 2012, o 17:20 |
mralexx ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poszukuje dobrego telefonu w cenie takiej jak podałem w tytule. Musi być w miarę dobry w takich dziedzinach jak:
-internet(oczywiście WiFi) -muzyka -sms-y Interesują mnie telefony dotykowe. Rozglądałem się już i w oko wpadły mi takie modele jak : Nokia 500(nowa, podobno bardzo dobra jak za tą cenę) Nokia N97(duzy telefon bardzo ciekawy QWERTY ale podobno strasznie lubi się wieszać i zacinać) SE XPERIA X1(o tym telefonie wiem najmniej ale podobno bardzo ciekawy i w miarę sprawny) i zaciekawiła mnie bardzo Nokia N8(nie wiem nic na jej temat). Czekam na wasze propozycje lub o rozwinięcie tematyki w/w modeli ![]() ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
14 Jun 2012, o 17:26 |
Aero12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mralexx wrote: Nokia N8 Ciężko będzie znaleźć poniżej 500zł,najtańszą widziałem za 650 ale używaną.Ogólnie to bardzo fajny telefonik,wiele funkcji (Nadajnik FM min.),a jego głównym plusem jest aparat 12MPx. |
Last edited by Aero12 on 14 Jun 2012, o 17:26, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
14 Jun 2012, o 18:26 |
ramzes234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
N97 lubi się zamulić. Do przeglądania netu myślę że n500 wystarczy. Możesz poszukać coś na androidzie np. sony lww
|
![]() |
![]() |
14 Jun 2012, o 22:29 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak N97 to Mini. Zwykła ma kłopoty z softem. Mam często styczność z Mini i działa bardzo fajnie. klawierka pierwsza klasa. Po jakiś 15-20 min pisałem prawie bez żadnych pomyłek. "Slider" dobry. Sam się nie otworzy, ani zamknie. Ekran ujdzie. Zdjęcia wychodzą dość fajnie jak na telefon. 8GB pamięci flash + złącze kart pamięci.
Co do N8. W tej kwocie ciężko będzie znaleźć, ale jak znajdziesz, to warto. Po aktualizacji do Belle telefon nie sprawia kłopotów. Jest dobrze spasowany. Świetne zdjęcia robi i przyjemnie się je przegląda na AMOLEDzie z pinch to zoom ![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 4 posts ] Previous topic | Next topic |
|