Na bank nie te One grają tak hm..... Jak dobre soniaki? Nie syczą i w ogóle na prawdę fajnie musicie mi wierzyć. A i chciałem się zapytać orjętujecie się czy w tej noki trzeba formatować baterię czy nie? Bo już słaba i nie wiem czy jak sie wyłączy mam formatować
Jeśli pomogłem albo podoba się mój upload proszę w podzięce kliknąć
UWAGA!!! Jeśli któryś z moich uploadów nie działa proszę o zgłoszenie mi tego na pw to wtedy poprawie.
nokia.pl wrote:W zestawie Nokia X3 Bateria Nokia (BL-4CT) Ładowarka Nokia o wysokiej efektywności (AC-8) Zestaw słuchawkowy Nokia (WH-205) Karta microSD 2 GB Nokia (MU-37) Kabel do transmisji danych Nokia (CA-101D) Instrukcja obsługi
Zestaw Nokia 5530 XpressMusic
nokia.pl wrote:W zestawie Nokia 5530 XpressMusic Bateria Nokia (BL-4U) Ładowarka podróżna Nokia (AC-8) Krótki kabel do transmisji danych Nokia (CA-101) Zestaw słuchawkowy Nokia (WH-205) stereo Karta pamięci microSD 4GB Nokia (MU-41) MiniDVD Instrukcja obsługi
Uwaga odkryłem mega bombę w tej nokii. Mianowicie po podłączeniu pod kompa kablem Uwaga .... Telefon się ładuje!!!! W nokiach chyba nie było jeszcze modelu który sam by się ładował.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 20 kwietnia 2010, o 08:08 ] To żadna nowość.
Jeśli pomogłem albo podoba się mój upload proszę w podzięce kliknąć
UWAGA!!! Jeśli któryś z moich uploadów nie działa proszę o zgłoszenie mi tego na pw to wtedy poprawie.
Mamuśka niedawno taki zakupiła i powiem, że nawet nawet. Głośnik można porównać do N73. Kablem nie zgrzeszyli. Gdyby miała lampę błyskową byłoby o wiele lepiej. Bawiłem się nią, ale jakoś specjalnie mnie nie zaskoczyła, ale ogólnie to pozytywny model