Od kiedy? Mam konto i nigdy o to mnie nie prosili.
Mnie poprosili przy rejestracji. 2nr załatwiło sprawę
Od kiedy? Mam konto i nigdy o to mnie nie prosili.
wunderwungiel is not in the sudoers file. This incident will be reported.
Jojek wrote:przyszła e7! zaraz zrobię zdjęcie i wrzucę.
Wunder Wungiel wrote:nywi3, Owszem, ale np. N97 Mini aparat ma niezły (w końcu seria N). No ale ma wiele innych wad, np. system.
nywi3 wrote:Słyszałem kiedyś że ktoś na nią wgrał Androida 3.2.6
Wunder Wungiel wrote:nywi3 wrote:Słyszałem kiedyś że ktoś na nią wgrał Androida 3.2.6
Wątpię, czy to prawda. N9 owszem (ma jądro Linuxa (MeeGo)), ale N97... przecież to Symbian (czyli nie Linux).
Wunder Wungiel wrote:Szkoda, że Symbian nie bazuje na Linux, bo pewnie dałoby się zbudować Android/innego Linuxa na niego
nywi3 wrote:Tak właściwie to czemu by nie zbudować jakiegoś okrojonego androida na jądro Symbiana, nie jestem bardzo ogarnięty jeżeli chodzi o symbiany bo dopiero zbieram na telefon z jednym.
Please Login or Register, to see this Content
nywi3 wrote:Najbardziej mnie chyba z nich wszystkich interesuje 5530 XpressMusic.
nywi3 wrote:Chodzi po dosyć tanio jak na mój budżet (ostatni raz sprawdzałem i mogę dorwać jedną za 40-50zł).
nywi3 wrote:Symbian nie jest na tyle stary żeby każdy jego aspekt budowy był do kosza.
Z tego, co słyszałem, na drodze stoi zamknięty bootloader, czyli brak możliwości uruchomienia jądra innego niż fabryczne.nywi3 wrote:Wunder Wungiel wrote:Szkoda, że Symbian nie bazuje na Linux, bo pewnie dałoby się zbudować Android/innego Linuxa na niego
Tak właściwie to czemu by nie zbudować jakiegoś okrojonego androida na jądro Symbiana, nie jestem bardzo ogarnięty jeżeli chodzi o symbiany bo dopiero zbieram na telefon z jednym.
szczepX wrote:1.Jak działa ten jej GPS i czy są jeszcze wspierane mapy offline?
szczepX wrote:2.Czy są działające apki do obsługi facebooka?
szczepX wrote:3.Czy działa klient pocztowy?
szczepX wrote:Jeszcze pytanie na temat modelu. Szukam najbardziej zaawansowanego modelu tego typu czyli z fizyczną klawiaturą qwerty + niewielkich rozmiarów + interface podobny do Ashy 302. Z moich poszukiwań wynika że Nokia E6 najlepsza. Chyba że wyszło coś nowszego to poproszę o info.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests