dzień dobry!
poszukuję telefonu z symbianem który spełnia takie wymagania:
1. ma qwerty
2. ma w miarę dobry aparat, czyli np. e7 odpada
3. ma symbiana, najlepiej z serii "S60"
4. najlepiej dotykowy ekran, chociaż nie musi mieć
boczkens wrote:Telefon [E7] jest genialny i żenującym jest fakt, że już takich nie robią, tym niemniej na dzień dzisiejszy bezużyteczny. Jeśli zaś chodzi o porównanie z N97 to porównania nie ma, gdyż jest to telefon z innej bajki, o niebo lepszy od N97. Jeśli już porównywać to z N97 mini, która, co ciekawe, była bardziej udaną konstrukcją od N97.
Ta ode mniepawelooss wrote:zresztą nawet ją zakupiłem do kolekcji)
Najlepiej E7. N97 robi lepsze zdjęcia, ale procek słaby, RAMu to prawie nic tam nie ma, często przycięcia (czytałem recenzję).to jaki wybrać?
E7 ma lepszy od nich aparat. Ogólnie to tak jak mówił nemo333 to Nokie z QWERTY nigdy nie miały dobrych aparatów. Ogólnie to ze wszystkich Symbianowców to niewiele miało naprawdę dobre aparaty, mogące funkcjonować znośnie jeszcze teraz. No np. taka N8 to miała niezły, a 808 jeszcze lepszyczy coś ze starszych na s60v3? np. e71 czy e72?
wunderwungiel is not in the sudoers file. This incident will be reported.
Na to chyba żadnych aplikacji nie mablackberry
wunderwungiel is not in the sudoers file. This incident will be reported.
Kojarzę dwa wypuszczone na rynek w ostatnich latach modele, ale oba mało popularne:Jojek wrote:czy może jest jakiś dotykowiec na androidzie z qwerty?
Dla mnie spoko.Jojek wrote:Navia, właśnie, jak wychodziły zdjęcia? znośne są w ogóle?
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests