by tommysat » 23 Dec 2010, o 10:57
Witam. Posiadam Nokie 6300 z simlockiem na Orange. Miałek katre Turbo SIM. Pewnego razu wgrałem najnowszy soft przez Nokia Software Updater. Poprzednio miałem soft 6.60 a teraz mam 7.30. Problem polega na tym ze teraz mi nie chce dzialać ta karta Turbo SIM oraz próbowałem wgrac przez Phoenix'a 2009.12_v2 poprzedni soft. Niestety nie udawało sie. Po nieudanym wgraniu poprzedniego softa chciałem wlączyć telefon a tu nic
świecą tylko niebieskie diody z boku:/ Później tak pomyslalem ze sciagne paczki z tym samym softem (7.30) i wgram przez Dead Phone. I tu jest kolejny problem... Po naciśnięciu Refubish niby mi wgrywa i wyskakuje takie coś (zdjęcie)
- Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content
Czy da sie to jakoś naprawic??
Czy zostaje tylko serwis?
Prosze o szybką odpowiedź.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 23 grudnia 2010, o 12:36 ]§Skrócony Regulamin Forum wrote:Poprawnie nazwij tytuł tematu. Daj do zrozumienia w kilku słowach, o co ci chodzi - nie wstawiaj 2 słów "na odczepne".
Zrozum, że tu każdy ma "PILNY PROBLEM!" i potrzebuje "POMOCY!".Poprzez nierzeczowe tytułowanie tematów tylko sam sobie szkodzisz, odrzucając osoby potencjalnie znające odpowiedź.