![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Tutoriale & Triki » [S60] Tutoriale |
Previous topic | Next topic Page 12 of 12 [ 174 posts ] Go to page Previous 1 ... 8, 9, 10, 11, 12 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Norton Hack: Dla wszystkich telefonów bez certyfikatu! Metoda z 25.09.2011. |
---|
![]() |
9 Mar 2014, o 00:27 |
bahuuu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
N97 mini -> działa
|
Last post |
![]() |
![]() |
22 Jun 2014, o 14:42 |
Qtacha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam. Zrobiłem wszystko według instrukcji jednak jak próbuje zainstalować Garmina to wyskakuje - "Nie można zainstalować".
Próbowałem też metody z TrendMicro, ale jest to samo. Pomożecie? EDIT: Nokia E52. |
![]() |
![]() |
18 Jul 2014, o 12:58 |
anten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam
Ja też zrobiłem wszystko jak trzeba , ale jak chcę instalować garmin to pisze brak certyfikatu , i wyłącza się instalator. Nokia N8 czy jeszcze można coś próbować czy odpuścić ? dzięki pozdrawiam anten ![]() |
![]() |
![]() |
10 Jan 2015, o 17:20 |
StanTom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jakikolwiek installer wrzucam na kartę pokazuje się z ikonką znaku zapytania a po próbie uruchomienia ( jeszcze z karty) --komunikat "nieobsugiwany format pliku"
podrzućcie jakieś pomysły bo już nie mogę...cały dzień walczę |
![]() |
![]() |
10 Jan 2015, o 17:35 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rozpakowałeś archiwum zip?
|
![]() |
![]() |
21 Jan 2015, o 00:34 |
Ok,jakoś poszło tzn.zgodnie z opisem ,do skutku.
Na e 66 działa. Podziękował ![]() [ Dodano: 20 sty 2015, o 23:34 ] problem rozwinął skrzydła-instaluje wiele aplikacji których nie instalował przed łamaniem ale przy garminie wywala błąd certyfikatu...inna metoda pozostaje? |
![]() |
![]() |
21 Jan 2015, o 15:59 |
Navia -
|
StanTom wrote: ale przy garminie wywala błąd certyfikatu...inna metoda pozostaje? Nie wiem co za paczkę masz ale ja takich problemów nie mam . Ostatnio Hackowałem nowo nabytą E72 i garmin poszedł bez problemów. |
![]() |
![]() |
21 Jan 2015, o 19:09 |
robiłem metodą z pierwszej strony,dokładnie było tak że jeden egzemplarz e66 poszedł bez problemu a kolejny telefon ( też e 66 ) z najnowszym softem,już nie chce się poddać.Co więcej,z kilku aplikacji które próbowałem zainstalować tylko garmin,jak piszałem wcześniej,wywala błąd certfikatu.Reszta normalnie się instaluje i działa (timebar,joikuspot,latarka,stoper) Spróbuje inną metodą...
[ Dodano: 21 sty 2015, o 18:09 ] gra i trąbi! takie durne błędy popełniałem że nawet nie warto ich przytaczać. Czytajcie instrukcję tam wszystko jest napisane. |
![]() |
![]() |
31 Jan 2016, o 15:40 |
KoLoXd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Link do installserver nie działa da ktoś nowy
[ Komentarz dodany przez: MUsk: 31 stycznia 2016, o 13:47 ] który link? ten na chomikuj w głównym poście działa |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 8, 9, 10, 11, 12 Page 12 of 12 [ 174 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Symbian S60 » Tutoriale & Triki » [S60] Tutoriale |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)