![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
Previous topic | Next topic Page 4 of 4 [ 50 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Nowe Nokie inspirowane serią Lumia: Asha 205 i 206 |
---|
![]() |
6 Feb 2013, o 19:54 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Byłem dzisiaj w Plusie
![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
6 Feb 2013, o 20:06 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
majsterbdg wrote: Byłem dzisiaj w Plusie I w Piątek ide pospisać umowę na 24 doładowania i też biorę Niebieską - bo czarnych chyba nie mają z zapomniałem się pytać. no to czekamy na jakąś recke ![]() |
![]() |
![]() |
10 Feb 2013, o 17:16 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
punto2010 wrote: no to czekamy na jakąś recke ![]() Recenzja będzie jak wezmę telefon. Nie mam 206 jeszcze gdyż czekam za za modelem o czarnej obudowie, a takowe mają się pojawić jakoś za dwa tygodnie. Dostanę powiadomienie SMS jak telefon będzie dostępny. Z tego co zdążyłem się dowiedzieć o telefonie z innych źródeł to nie wiem czy wszyscy wiedzą o tym fakcie ale Asha 206 nie ma USB. Nie wiem jak to w praktyce będzie ale skoro ma możliwość rozszerzenia pamięci do 32GB to wyjmowanie karty z telefonu by coś na nią wrzucić to będzie śmiech na sali... No ale nie zmienia to faktu że chce ten telefon ![]() A tutaj recenzja telefonu od naszych wschodnich sąsiadów: |
![]() |
![]() |
10 Feb 2013, o 17:31 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
majsterbdg wrote: nie wiem czy wszyscy wiedzą o tym fakcie ale Asha 206 nie ma USB. Nie wiem jak to w praktyce będzie ale skoro ma możliwość rozszerzenia pamięci do 32GB to wyjmowanie karty z telefonu by coś na nią wrzucić to będzie śmiech na sali... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
10 Feb 2013, o 17:35 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hmm to nawet jej nie będzie można przeflashowac, lipa
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4 Page 4 of 4 [ 50 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)