![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Komputery » Hardware |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 22 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[<2500] Nowy notebook: ~15", cichy, chłodny, z dobrą baterią, Win7 HP/Pro. |
---|
![]() |
13 Jun 2012, o 17:52 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I właśnie dlatego mówię mu, żeby brał kompa z prockiem Intel Core i3/i5/i7 + intel hd graphics 3000. AMD są na obecną chwilę mało wydajne. Gdyby jeszcze cena była odpowiednia do wydajności, to można by się zastanawiać.
[ Dodano: środa, 13 czerwca 2012, 17:52 ] pawelooss wrote: Pchnę na gwarancję, to się zobaczy. W razie czego tym tematem przygotowuję sobie ponton ratunkowy. Ale jak teraz czytam sobie różne fora, to okazuje się, że to jakaś wada wspólna tych wszystkich Tosiek... Jak mam kontakt z 3 tośkami, na których siedzą różne proce (od celerona po core i5), to wszystkie mają ten sam problem, czyli przegrzewanie. [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 13 czerwca 2012, o 17:53 ] ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
13 Jun 2012, o 17:53 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
13 Jun 2012, o 17:55 |
IuDeX wrote: Ten x53tk to jak mój ![]() [ Komentarz dodany przez: IuDeX: 13 czerwca 2012, o 17:58 ] Dalej potwierdzasz swoje buractwo ![]() |
![]() |
![]() |
13 Jun 2012, o 17:58 |
Aero12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Obeebok,''Ten x53tk to jak mój'' to jest informacja o podobnej konfiguracji sprzętu...
|
![]() |
![]() |
13 Jun 2012, o 18:01 |
Aero12 wrote: pawelooss wrote: 123. NVIDIA GeForce GT 540M Mam zamontowaną w notebooku.Rewelacji nie ma,Minecraft na Extreme+Fancy+Textures nie wyrabia,NFS'y dobrze chodzą,poniżej 60fps nie było. pawelooss wrote: Intel HD Graphics 3000 Zamontowana w netbooku.Tragedia.Minecraft na najgorszych ustawieniach ma 12fps...Do pracy w GIMP'ie,i przeglądania internetu jakoś daje radę. Pierwszy raz widzę, żeby Minecraft był wyznacznikiem wydajności ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 13 czerwca 2012, o 18:00 ] Na świecie są różne ciekawe wskaźniki, np. http://pl.wikipedia.org/wiki/Wska%C5%BAnik_Big_Maca ![]() [ Dodano: środa, 13 czerwca 2012, 18:01 ] Aero12 wrote: Obeebok,''Ten x53tk to jak mój'' to jest informacja o podobnej konfiguracji sprzętu... No właśnie, czyli ludex ma lapa z procem AMD, więc nie dziwota, że się przyczepił, jak napisałem, że Intel lepszy ![]() |
![]() |
![]() |
13 Jun 2012, o 18:05 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Obeebok wrote: przyczepił, jak napisałem, że Intel lepszy No to teraz w którym miejscu? ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 13 czerwca 2012, o 18:08 ] Intel niedawno skrytykował Androida, więc AMD najleprzy. ;_; |
![]() |
![]() |
14 Jun 2012, o 20:04 |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 22 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Hardware |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)