jojo87 wrote:Mi chodzi o to, że nie przyjemnie się ogląda temat z większymi screenami albo wstawionymi filmikami.
A co z użytkownikami "krokodyli" z maksymalną rozdzielczością 1024x768? Nie zapominaj o nichpawelooss wrote:A mi właśnie przyjemnie
A co mają tagi tematów do spojlerów?pawelooss wrote:Po to są te tagi, by ich używać.
jojo87 wrote:A co z użytkownikami "krokodyli" z maksymalną rozdzielczością 1024x768? Nie zapominaj o nich
jojo87 wrote:A co mają tagi tematów do spojlerów?
Bez przesady. Dam sobie rękę uciąć, że jest o wiele więcej osób korzystających z rozdzielczości 1024x768 niż 800x600pawelooss wrote:Kiedyś obowiązkowo trzeba było przygotowywać strony dla osób z 800x600.
Ale nie zapominajmy o tych, którzy są trochę do tyłu (bez podtekstówpawelooss wrote:Idziemy do przodu.
Prawdę mówiąc to nigdy nie przyzwyczaiłem się do korzystania z Page Down podczas przeglądania stron internetowych.pawelooss wrote:Przecież nie trzeba machać tyle rolką, wystarczy Page Down.
Eee... jakie znaczniki?pawelooss wrote:Sorry, chodziło o znaczniki oczywiście.
Z 800x600 tak ale rozdzielczość 1024x768 jest ciągle dosyć często spotykana w użytku.pawelooss wrote:wszyscy się przestawili
No widzisz, kolejna grupa osób (pewnie większa niż tych, którzy używają CRT-ków o rozdzielczości 1024x768), którą mógłbyś zadowolićpawelooss wrote:[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 10 grudnia 2010, o 12:54 ]
Jak mówiłem, do czasu. Oczywiście nie liczę netbooków/tabletów, bo to inna klasa i userzy sami skazują się na takie przeglądanie.
Pewnie też masz większą rozdzielczość niż 1024x768SileS wrote:Mi się osobiście dobrze przegląda tematy ze zdjęciami. Jestem na nie.
Return to Ogłoszenia & Propozycje
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest