![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Pomoc Techniczna » [S40] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[3120c] Nowy soft problem z wgraniem. |
---|
![]() |
22 Mar 2013, o 20:20 |
weight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cześć.
Kupiłem nokie 3120 wszystko ok tylko zachciało wgrać mi się softa który się nie chcę wgrać a stary już nie działa. Korzystam z programu Phoenix 2012. Robię wszystko podręcznikowo i lipa. Flashing started Creating product data items list Product data items list created Backup not required Flashing phone Initializing Scanning image files... Waiting for USB device... Loading secondary boot code: 14592 bytes Secondary boot loaded Loading update server code: 300928 bytes Update server loaded i zaraz prosi mnie o to samo żebym odłączył kabel usb wyciągnął baterię i ponownie i tak w kółko ;/. Ktoś wie czego to jest wina. Albo jakieś inny program który pomoże wgrać softa do tej martwej noki. Softy mam z programu NaviFirm 1.7(kamil_ess) Ktoś coś podpowie Pozdro |
Last post |
![]() |
![]() |
23 Mar 2013, o 01:17 |
Romland ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Próbowałeś, w ramach możliwości na innym komputerze?
Możesz przeinstalować także Phoenix'a. |
![]() |
![]() |
23 Mar 2013, o 11:47 |
weight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Phoenix mam już chyba 5 ;/.
Ciągle to samo. Wcześniej szło normalnie te softy wszystkie działały w Phoenix tylko po angielsku, to chciałem wgrać polski . I teraz lipa jest ciągle to samo pokazuję startuję i zaraz w kółko to samo. Wcześniej to chociaż coś tak się wgrywało. Na innym to dopiero jutro z rana będę mógł spróbować ;/ [ Dodano: 23 mar 2013, o 10:47 ] Dokładnie takie coś. Flashing started Creating product data items list Product data items list created Backup not required Flashing phone Initializing Scanning image files... Waiting for USB device... Loading secondary boot code: 14592 bytes Secondary boot loaded Loading update server code: 300928 bytes Update server loaded Starting to recover the phone Recoverying phone Initializing ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection ERROR: Failed to set phone to flashmode Scanning image files... Unable to set the phone to flash mode. Unable to flash. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic |
|