Forum nie tylko dla ekspertów! Dyskusje o telefonach, rozwiązywanie problemów, zaawansowany tuning - hacki, patche i modyfikacje, darmowe gry i aplikacje.
michero, tak jeśli instalka posiada jakikolwiek certyfikat - stary bo stary. Już spotkałem się z kilkoma instalkami wymagającymi podpisania/łamania Symbiana i w ogóle nie podpisywanymi. Pewnie ktoś je usunął, ot co.
Rafciu517, miklaj, nie pamiętam już gdzie to widziałem, ale można połączyć ścieżki (czy jak się to tam nazywa) na płycie głównej czerwonej diody i białej. W efekcie aplikacje uruchomią czerwoną, a zaświeci się biała. Tylko że teraz się zastanawiam czy podczas nagrywania (gdzie normalnie świeci się czerwona dioda) nie będzie się cały czas świeciła biała dioda... Z resztą podobnie może być aparatem przy wyłączonym błysku - wtedy też na chwilę włącza się czerwona dioda, a po takiej modyfikacji błyśnie biała.
Zanim zadasz mi pytanie na PW, koniecznie zapoznaj się z forumowym FAQ!
Mi podczas robienia zdjęcia ani na chwile nie zaświeca się czerwona dioda, tylko biała, a flash jest normalnie, więc to jest chyba to. Czyli żeby to działo normalnie są małe szanse...
Przepraszam, podczas nagrywania filmu się świeci czerwona...
Ale modyfikacja kodu aplikacji powinna coś zdziałać... Zamienić trzeba uruchamianie diody na tę drugą i wszystko będzie ok...
Last edited by Rafciu517 on 30 Aug 2010, o 18:39, edited 1 time in total.
Rafciu517 wrote:Mi podczas robienia zdjęcia ani na chwile nie zaświeca się czerwona dioda, tylko biała,
A spróbuj wyłączyć lampę na czas robienia zdjęcia. Jeżeli nie włączy ci się czerwona dioda to w takim wypadku nie powinno być problemów które opisałem wyżej.
Zanim zadasz mi pytanie na PW, koniecznie zapoznaj się z forumowym FAQ!