![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
Previous topic | Next topic Page 79 of 262 [ 3921 posts ] Go to page Previous 1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 262 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
O wszystkim i o niczym. |
---|
![]() |
22 Jun 2014, o 23:14 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
davvid wrote: Z nowszymi golfami będzie to samo, tylko niech trochę ceny pospadają, a agrotunerzy wezmą sprawy w swoje ręce i stodoły. Z 80 też idzie agrotuning. ![]() ![]() ![]() ![]() A ja chcę moją 80 utrzymać w serii jak najmocniej. Jedynie mam teraz tylko inne radio i końcówkę wydechu. Reszta fabryczna. |
Last post |
![]() |
![]() |
23 Jun 2014, o 07:41 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Montaż soczewek i to fabrycznych to jakaś wiocha? Jak dla mnie poprawa bezpieczeństwa, a że silnik, co ma silnik do świateł.
|
![]() |
![]() |
23 Jun 2014, o 12:45 |
_NeedSpeed_ wrote: Montaż soczewek i to fabrycznych to jakaś wiocha? Domyślnie te światła były przeznaczone do wersji sportowych (S2, RS2). ![]() _NeedSpeed_ wrote: co ma silnik do świateł. Do świateł nie. Ale jakbym założył do mojego całe body z RS2 przy silniku 90 koni... Człowieku ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Jun 2014, o 13:29 |
No do twojego body rs nie bardzo ale do 2.3 już by pasował
![]() |
![]() |
![]() |
23 Jun 2014, o 14:06 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiomalMarcin wrote: Ale jakbym założył do mojego całe body z RS2 przy silniku 90 koni... Człowieku Z zewnątrz agresja a w środku kaplica. Nie rozumiem... Sam rozważałem pakiet RS do mojej Megany. Nie widzę wiochy. Z zewnątrz fajny, sportowy ale nadal seryjny wygląd, a pod spodem nie za szybki, nie za wolny i oszczędny diesel. Opcja idealna. |
![]() |
![]() |
23 Jun 2014, o 14:49 |
Ale trochę przypał do podstawowej jednostki pakiet sportowy. Tak jakbyś do Octavii 1.4 pakiet vRS pozakładał. No u ciebie fajnie by wyglądało boczek, tymbardziej że było 2.0dci RS seryjnie wypuszczane
![]() |
![]() |
![]() |
23 Jun 2014, o 16:24 |
E, dla mnie każdy seryjny pakiet sportowy wygląda świetnie, niezależnie od silnika. Grunt żeby nie przesadzić z jakimiś chińskimi lampami i spoilerami wielkości ławki w parku. I Marcina Audi wyglądałoby genialnie w takim pakiecie nawet z aktualnym silnikiem. Co to za wstyd, nie rozumiem, chcę mieć auto wyglądające jak topowa wersja ale nadal mieć kasę na paliwo... Logiczne.
|
![]() |
![]() |
24 Jun 2014, o 11:55 |
boczkens wrote: Co to za wstyd, nie rozumiem, chcę mieć auto wyglądające jak topowa wersja ale nadal mieć kasę na paliwo... Logiczne. Zależy. Bo 2.2T z RS2 bierze tyle beny co moje wolnossące 2.0 przy ciągłym butowaniu. ![]() |
![]() |
![]() |
24 Jun 2014, o 14:00 |
Ja planuję przesiadkę na Lagunę bądź Megane III i jeśli tylko będzie okazja to pomodzimy co nie co. W imię zasady dzwon podstawą tuniungu.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
24 Jun 2014, o 14:38 |
Laguna II phII czy LIII?
|
![]() |
![]() |
24 Jun 2014, o 14:54 |
_NeedSpeed_, III. Na Coupe mnie nie stać więc celuję w hactchbacka lub kombi, zależy jaką znajdę i w jakim stanie. Chociaż mam pewien sentyment do Megane III, bardzo spodobała mi się gdy jeździłem nią już ponad rok temu.
|
![]() |
![]() |
24 Jun 2014, o 14:57 |
Silnik jaki upatrzony masz?
|
![]() |
![]() |
24 Jun 2014, o 15:10 |
Jeśli Megana to w sumie bez różnicy czy 1.5 czy 1.9. 1.9 jest genialny, przyspieszenie, w miarę fajne spalanie, świetnie mi się z nim śmiga i co najważniejsze bezawaryjny. Natomiast jeździłem też 1.5 110 koników. Zrobiłem nim trasę Wrocław - Dresden. Zbiera się w miarę rozsądnie, a spalanie to czysta poezja. Celowałbym w 1.9 ale jeśli znajdę 1.5 w idealnym stanie to nie będę się zastanawiał. A Laguna najchętniej 2.0 150KM.
|
![]() |
![]() |
24 Jun 2014, o 15:39 |
No do LIII najrozsądniej 2.0dci 150KM, chyba że znajdziesz 175KM to czemu nie
![]() |
![]() |
![]() |
24 Jun 2014, o 17:43 |
180KM najczęściej mają 4control, a trochę się go obawiam szczerze mówiąc.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 262 Next Page 79 of 262 [ 3921 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)