![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
Previous topic | Next topic Page 91 of 262 [ 3921 posts ] Go to page Previous 1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 262 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
O wszystkim i o niczym. |
---|
![]() |
2 Aug 2014, o 12:22 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u mnie takie coś jeździ
akurat to mi się średnio podoba, ale jak coś jest zrobione ze smakiem to rwie suty (np fabrycznie obniżona Astra opc ![]() |
Last edited by davvid on 2 Aug 2014, o 12:26, edited 1 time in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
2 Aug 2014, o 13:08 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
za***iście te keskiny pasują do niej. W ogóle Meggi mniam mniam, no może troszkę bym ten camber z tyłu zmniejszył.
[ Dodano: 2 sie 2014, o 13:08 ] ![]() I znowu mi się Hondy podobują ![]() |
![]() |
![]() |
2 Aug 2014, o 13:45 |
no i na porządnych tablicach
![]() |
![]() |
![]() |
2 Aug 2014, o 18:27 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
_NeedSpeed_ wrote: ZiomalMarcin, nie znasz sie i nie czujesz tego gleba, lekki negatyw, lekki naciąg i jest kisiel w majtach Zawsze byłem zwolennikiem serii. ![]() |
![]() |
![]() |
2 Aug 2014, o 19:08 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
davvid wrote: a mi gleba się podoba. w dodatku pasuje w zdecydowanej większości samochodów W focusie wygląda słabo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
2 Aug 2014, o 20:04 |
kombiki z reguły słabo wyglądają
![]() |
![]() |
![]() |
2 Aug 2014, o 20:39 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
2 Aug 2014, o 20:48 |
Last edited by davvid on 2 Aug 2014, o 20:49, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
2 Aug 2014, o 21:01 |
davvid wrote: no mnie nie rajcujo ![]() [ Dodano: 2 sie 2014, o 20:47 ] eyy, czemu tak tanio? czo może być zepsute? [ Dodano: 2 sie 2014, o 20:48 ] i co to za tablice? czcionka jakby z francji/spain, ale ten znacznik po prawej mi nie pasi może dach przecieka XD [ Dodano: 2 sie 2014, o 21:01 ] davvid wrote: kombiki z reguły słabo wyglądają ![]() zgadzam się się kombi dla mnie jest brzydkie i nie praktyczne każda forma tuningu wyglada na nim źle chyba że fabryczny tuning jak bym musiał kupić kombi to chyba jakieś audi RS kombi albo subaru wrx kombi ![]() |
![]() |
![]() |
2 Aug 2014, o 21:14 |
boczkens wrote: davvid napisał(a):kombiki z reguły słabo wyglądają WUUUUUUUT x2 Krzysiek_PL, tym białym Focusem bym jeździł, wygląda poprawnie. Impreza kombi ![]() [ Dodano: 2 sie 2014, o 21:14 ] davvid wrote: eyy, czemu tak tanio? czo może być zepsute? Może ma kierownicę po prawej stronie? A tak serio to wygląda bardzo fajnie, skóry za***iste, zj***ny kolor szmatodachu, a blachy są Francuskie. Pod maską siedzi klekot, może tam jest tajemnica niskiej ceny? Może ma przeszłość powypadkową, poskładali i chcą sprzedać jak najszybciej? |
![]() |
![]() |
2 Aug 2014, o 21:34 |
no właśnie dziwne, bo ceny są dwa razy wyższe niż ta z linku.
Zimą, po sezonie dorwę jakiegoś kabrio, ceny powinny być niższe niż teraz w sezonie. A w tym miesiącu nowa butla do puntolota, sprzęgło i do żyda podejście nr 2 ![]() [ Dodano: 2 sie 2014, o 21:34 ] ktoś tam się ostatnio spuszczał nad poldkami czy innymi polskimi wozidłami. No to mata. Gliwice pozdrawiają ![]() |
![]() |
![]() |
2 Aug 2014, o 21:42 |
jak można tak zniszczyć poloneza [*]
davvid ile chcesz za punto ? |
![]() |
![]() |
2 Aug 2014, o 21:54 |
Krzysiek_PL wrote: jak można tak zniszczyć poloneza A pi***olisz, Laguna po drugiej stronie ulicy. Fajnie wygląda, taka polska wersja Toyoty AE86 |
![]() |
![]() |
2 Aug 2014, o 22:04 |
_NeedSpeed_ wrote: Krzysiek_PL wrote: jak można tak zniszczyć poloneza A pi***olisz, Laguna po drugiej stronie ulicy. Fajnie wygląda, taka polska wersja Toyoty AE86 ku*** polskiej motoryzacji jest coraz mniej i jest to kawał historii jest to ta część polskiego przemysłu który już raczej nie powróci to ch** jak ktoś ku*** chce drifcic to sztotowych bmw w Niemiec jest w pi*** na gieldach A nie kurde szmacic auto na które mój wujek czekał 6lat. a teraz każdy głupi może go kupić za pare tys i przerobić na driftogownowoz |
![]() |
![]() |
2 Aug 2014, o 22:07 |
Krzysiek_PL, nie wiem, teraz troche grosza jeszcze wrzuce w niego. W maju bym go spokojnie już opierdolił, tylko te kupujące kurvvy chciałyby sprawne, fajne autko za 2000
![]() ![]() fakt, że w sierpniu kończy się butla też nie pomagał (nowa z wymianą 480 zł ![]() ale myślę, że teraz sie sprzeda bo nowa butla, 'spszengło', silnik chłodnicy. A te je***e sknerusy się łapią na takie teksty. A jak nie, to trudno. Bede musiał zrobic cabrio z tego co mam ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 262 Next Page 91 of 262 [ 3921 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)