![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
Previous topic | Next topic Page 92 of 262 [ 3921 posts ] Go to page Previous 1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 262 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
O wszystkim i o niczym. |
---|
![]() |
2 Aug 2014, o 22:23 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() @!NBDYBQW&TG^@T!*&GSH^GQHBYTSAGTFS%YTQFGSDzHBXEYWXVAYTSCVbyuxqb7y1i3hd1ud [ Dodano: 2 sie 2014, o 22:23 ] Nawet karawan ze Świdnicy wygląda prze ch** ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
2 Aug 2014, o 22:31 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krzysiek_PL, oj było minelo. Nie takie perelki gnija gdzies zapomniane w krzakach
|
![]() |
![]() |
2 Aug 2014, o 22:47 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [ Dodano: 2 sie 2014, o 22:44 ] nie, nie chodzi mi o tego czerwonego forda ![]() [ Dodano: 2 sie 2014, o 22:47 ] _NeedSpeed_ wrote: Nie takie perelki gnija gdzies zapomniane w krzakach nie ma się co spuszczać nad tym. Komórkę też zmieniasz jak sie zestarzeje albo zepsuje. Owszem, fajnie powspominać jak sie miało 3310 i robilo się swoje dzwonki, ale raczej nie zamieniłbyś swojego androjde, nie? Tu to samo, poldek poldkiem, ale nowe to nowe ![]() |
![]() |
![]() |
2 Aug 2014, o 22:49 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja bym tam wolał poloneza niż jakieś nowe auto
![]() |
![]() |
![]() |
2 Aug 2014, o 22:53 |
Krzysiek_PL, pi***olenie kota w bambus, tyle powiem.
![]() |
![]() |
![]() |
2 Aug 2014, o 22:58 |
nowe to dla mnie jest z salonu. Myślę jednak, że jakbyś wsiadł do takiego to zmieniłbyś zdanie
![]() a takiego poldka do dokapienia zimą gdzieś na parkingu pod marketem z kumplami co najwyżej ![]() |
![]() |
![]() |
2 Aug 2014, o 23:27 |
e tam ch** wole proste auto z lat 80 lub 90
|
![]() |
![]() |
2 Aug 2014, o 23:55 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
3 Aug 2014, o 00:17 |
Krzysiek_PL wrote: wole proste auto z lat 80 lub 90 tak, z przepoconym i wypierdzianym fotelem po Helmucie. I dziurami w podłodze.Z jednej strony jestem za tym, żeby ze wzgledów ekologicznych jak i estetycznych co centrów miast nie wpuszczać szrotu starszego niż 15 lat, ale z drugiej strony czym ja ku*** dojade, bo raczej nie pieszo |
![]() |
![]() |
3 Aug 2014, o 00:24 |
davvid wrote: Krzysiek_PL wrote: wole proste auto z lat 80 lub 90 tak, z przepoconym i wypierdzianym fotelem po Helmucie. I dziurami w podłodze.Z jednej strony jestem za tym, żeby ze wzgledów ekologicznych jak i estetycznych co centrów miast nie wpuszczać szrotu starszego niż 15 lat, ale z drugiej strony czym ja ku*** dojade, bo raczej nie pieszo No proszę Cię połowa Polaków ma aut z lat 90 jeszcze xd nos każdego stać na auto nowe czy nawet używane 2-3letnie xd że względów estetycznych ?! XD jaki ku*** wrażliwy na sztukę jesteś xd czasem stare zadbane auto wyglada lepiej niz nowka z salonu |
![]() |
![]() |
3 Aug 2014, o 00:43 |
Krzysiek_PL wrote: No proszę Cię połowa Polaków ma aut z lat 90 jeszcze xd no właśnie w tym jest problem, że bieda mocno. Napisałem, że w takim razie sam nie mógłbym za niedługo wjeżdżać swoim wehikułem xdsrednia wieku samochodów w polszy to jeszcze chyba grubo ponad 10 wiosen. je*** biede. |
![]() |
![]() |
3 Aug 2014, o 08:28 |
emberdo, Twój stary śmiga karawanem? Nieźle.
|
![]() |
![]() |
3 Aug 2014, o 12:43 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boczkens, napisałam, że podobny.
![]() |
![]() |
![]() |
3 Aug 2014, o 12:58 |
nie masz się czego wstydzić. Bagażnik duży, a jak Cie spanie weźmie to spokojnie można się położyć, a jeszcze zapas miejsca będziesz miała
![]() |
![]() |
![]() |
3 Aug 2014, o 13:21 |
Też prawda, z tyłu wygodnie jak nigdzie. Nawet Superb nie ma tyle miejsca. Grunt, że bez trupa.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 262 Next Page 92 of 262 [ 3921 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)