![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
Previous topic | Next topic Page 94 of 262 [ 3921 posts ] Go to page Previous 1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 262 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
O wszystkim i o niczym. |
---|
![]() |
4 Aug 2014, o 22:15 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZTCW to kilka polonezów borewiczów w MO miało właśnie mocniejsze silniki. NIe wiem czy właśnie 2.0 DOHC.
|
Last post |
![]() |
![]() |
4 Aug 2014, o 22:19 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
michal939 wrote: mam podłokietnik i welurowe dywaniki i więcej syfu trudnego do wytrzepania ![]() raz miałem i już nie chcę ![]() |
![]() |
![]() |
4 Aug 2014, o 22:23 |
michal939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja raz na żywo widziałem 2.0 dohc,był to cywilny czerwony polonez należący do ekipy rozklejającej reklamy,a było to koło 2003 roku
![]() ee tam ważne że fajnie wyglądają ![]() |
![]() |
![]() |
4 Aug 2014, o 22:28 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Conrado967 wrote: A no interesuje się conieco ![]() ![]() borewicz ? Caro ? jaki silnik ? też myślałem o polonezie caro w wersji 1.4 rover i najlepiej w pakiecie oriciari ![]() |
Last edited by Krzysiek_PL on 4 Aug 2014, o 22:33, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
4 Aug 2014, o 22:29 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzisiaj jeździłem u kolegi takim cudem, Ursus 1224. Ryk silnika kładzie Androrię SW-400 i Audi 2.3 NG razem wzięte. 7 litrów pojemności i 120 koników.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
4 Aug 2014, o 22:49 |
Conrado967 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
michal939, ile dałeś za te lustereczka ;d?
Krzysiek_PL, oczywiście Caro i marzy mi się szesnacha, ale wątpię żebym dorwał Poldka w stanie dobrym blacharki i z tym silnikiem na chodzie. Dlatego szukam jakieś Plusa właśnie z tych względów co wymienił Michał z silnikiem albo GSi albo od biedy GLI. Oczywiście jako osoba nieposiadająca stałego dochodu przewiduje zakup czegoś z gazem. Ale to takie marzenia i plany dopiero do realizacji. Szkoda, ze dopiero w tym miesiącu wakacji znalazłem konkretna prace, a później w roku szkolnym ciężej będzie mi zarobić na moje wymarzone wozidło, ale cóż trzeba dążyć do celu. |
![]() |
![]() |
4 Aug 2014, o 22:58 |
gaz w polonezie to podstawa niestety
![]() |
![]() |
![]() |
4 Aug 2014, o 23:00 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
blehhh, kierownica z dełu... profanacja auta :<
http://i1002.photobucket.com/albums/af1 ... C00098.jpg taka by IMO najlepiej pasowała. Ale pewnie z samym znaczkiem FSO trudno zdobyć, większość będzie z Daewoo-FSO. Tam musi być wielka i prymitywna bo nic innego do tego wozu nie pasuje ![]() Dobrze widzę że masz fotele Oricari? ![]() Koło mnie stał niedawno Atu który miał chyba pełny pakiet, wyglądał na opuszczonego i nieruszanego ![]() |
![]() |
![]() |
6 Aug 2014, o 18:21 |
michal939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333 wrote: blehhh, kierownica z dełu... profanacja auta :< http://i1002.photobucket.com/albums/af1 ... C00098.jpg taka by IMO najlepiej pasowała. Ale pewnie z samym znaczkiem FSO trudno zdobyć, większość będzie z Daewoo-FSO. Tam musi być wielka i prymitywna bo nic innego do tego wozu nie pasuje ![]() Dobrze widzę że masz fotele Oricari? ![]() Własnie 4 ramienna kierownica to jest profanacja dla tego samochodu,duża nieporeczna i do tego źle osadzona-masz na niej wrażenia jakbyś statek prowadził a nie samochód,trójramienna jest 100 razy wygodniejsza lepsza i ładniejsza,czemu mówisz ze duże wiosło tylko pasuje?Wspomaganie kierownicy chodzi tak jak w małym kobiecym współczesnym wozidełku,np nowy swift którym jeździłem na nauce jazdy miał ciężej działająca kierownice czy pedał sprzęgła,orciari to były te dokładki do nadwozia a nie siedzenia ![]() |
![]() |
![]() |
16 Aug 2014, o 17:01 |
postanowiłem zakryć moje 'stalumy'
![]() ![]() [ Dodano: 16 sie 2014, o 16:56 ] jak jedzie to nawet fajnie wygląda ![]() [ Dodano: 16 sie 2014, o 17:01 ] a za miesiąc co by poszurać trochę miską po śniegu ![]() |
Last edited by davvid on 16 Aug 2014, o 17:02, edited 2 times in total. |
![]() |
![]() |
16 Aug 2014, o 17:16 |
do punta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
16 Aug 2014, o 17:54 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
davvid wrote: nie wiem czy -70mm nie będzie za mało Skręcisz na max beton i będzie dobrze ![]() ![]() [ Dodano: 16 sie 2014, o 17:54 ] Krzysiek_PL wrote: Ale na siłe chcesz z niego hothatcha zrobić Czemu tak mówisz? |
![]() |
![]() |
16 Aug 2014, o 18:02 |
_NeedSpeed_ wrote: Czemu tak mówisz? obniża zawieszenie, wrzuca tunningowe kołpaki, a pod maską śmiech bo stock ![]() |
![]() |
![]() |
16 Aug 2014, o 18:06 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No akurat zamiast kołpaków mógł alufelgi kupić, ale kuźwa, to jego auto, chyba mu nie zabronicie
|
![]() |
![]() |
16 Aug 2014, o 18:11 |
wyścigówki z tego nie zrobię, więc będzie musiało być 'low and slow'
![]() ![]() kołpaki były kupione bardziej dla beki, ale w obrębie 20 km chyba tylko ja takie mam ![]() Trzeba coś pozmieniać w tym smutnym jak pi***ie mieście :-) |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 262 Next Page 94 of 262 [ 3921 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)