![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
Previous topic | Next topic Page 111 of 262 [ 3921 posts ] Go to page Previous 1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 262 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
O wszystkim i o niczym. |
---|
![]() |
3 Oct 2014, o 16:25 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nawet przy dyszcze lpg będzie bardzo opłacalne i na pewno zwróci się w mgnieniu oka.
|
Last post |
![]() |
![]() |
3 Oct 2014, o 16:49 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krzysiek_PL wrote: taka zeby motor nie padl za 100k km ;__; Co ty pi***olisz. Do MPi to już tylko IV generacja. Na systemach mieszalnikowych będzie strzelać i pi***olić się wszystko co może, ale silnik tak łatwo nie zdechnie. Musiało by to chodzić na ektremalnie ubogiej/bogatej mieszance, ale wtedy nie dało by się jeździć. za 2500zł masz już instalkę na dobrych częściach. |
![]() |
![]() |
3 Oct 2014, o 19:27 |
notonlypierogi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
3 Oct 2014, o 20:05 |
he jaja se ktoś robi. kto mądry sprzedaje jumane w całości?
|
![]() |
![]() |
3 Oct 2014, o 21:13 |
michal939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
_NeedSpeed_ wrote: Krzysiek_PL wrote: taka zeby motor nie padl za 100k km ;__; Co ty pi***olisz. Do MPi to już tylko IV generacja. Na systemach mieszalnikowych będzie strzelać i pi***olić się wszystko co może, ale silnik tak łatwo nie zdechnie. Musiało by to chodzić na ektremalnie ubogiej/bogatej mieszance, ale wtedy nie dało by się jeździć. za 2500zł masz już instalkę na dobrych częściach. Mam w Polonezie MPI i prymitywną instalacje gazową 2 gen Landi Renzo,ze 120 tys na tym jest zrobione i auto zyje,za mojej kadencji co rpawda robiłem 7tys i nic nie strzela,aczkolwiek osiagi już nie te co na benzynie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
3 Oct 2014, o 21:20 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dzisiaj po 4latach posiadania w naszej rodzinie focusa odkrylem że mamy podgrzewane lusterka XD
w sumie nie dziwię się że wcześniej nikt tego nie znalazl, w puncie mieliśmy z elektroniki tylko elektryczne szyby z przodu i chyba jakieś szczatkowe wspomaganie kierownicy bo coś za lekko chodziła ![]() |
![]() |
![]() |
3 Oct 2014, o 21:26 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
_NeedSpeed_ wrote: Do MPi to już tylko IV generacja. Na systemach mieszalnikowych będzie strzelać i pi***olić się wszystko co może, ale silnik tak łatwo nie zdechnie. Musiało by to chodzić na ektremalnie ubogiej/bogatej mieszance, ale wtedy nie dało by się jeździć. za 2500zł masz już instalkę na dobrych częściach. W skodzie miałem może jeden strzał na kilka tygodni. Jeździ nadal u nowego właściciela. Uboga mieszanka może wypalić Ci dziurę w tłoku bo wtedy jest znacznie podniesiona temperatura. |
![]() |
![]() |
4 Oct 2014, o 14:39 |
![]() No chyba nie ![]() Wole autem jeździć ![]() |
![]() |
![]() |
4 Oct 2014, o 14:49 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To ku*** ze szwedzkiego metra, a nie żaden autobus...
|
![]() |
![]() |
4 Oct 2014, o 16:21 |
No ja niestety byłem zmuszony wybrać środki komunikacji publicznej do dojazdów do szkoły i powiem wam że czasem bywają takie co warto byłoby wziąć na warsztat.
![]() |
![]() |
![]() |
4 Oct 2014, o 19:00 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teraz juz taka pora ze cycki i nogi zaczynają się chować, ale wiosną i latem to i owszem, czasem jest na co popatrzeć. a i jak tłum był to nie raz 'przypadkowo' ręka lądowała na jakiejś fajnej dupce
![]() |
![]() |
![]() |
4 Oct 2014, o 23:34 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po tym linku z kwejka i tak bym wolał stać w korku niż w autobusie,bo chociaż fajkę można zajarać na wkurzenie....
|
![]() |
![]() |
4 Oct 2014, o 23:52 |
Ryan wrote: Po tym linku z kwejka i tak bym wolał stać w korku niż w autobusie,bo chociaż fajkę można zajarać na wkurzenie.... Ja tam w aucie nie pale bo cala tapicerka potem śmierdzi papierosami ;_; |
![]() |
![]() |
5 Oct 2014, o 00:45 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeszcze ojciec wyczuje i dowie się ze palisz xd
|
![]() |
![]() |
5 Oct 2014, o 09:12 |
nemo333 wrote: Jeszcze ojciec wyczuje i dowie się ze palisz xd wie że pale, ale szkoda tapicerki na fajki |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 262 Next Page 111 of 262 [ 3921 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)