![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
Previous topic | Next topic Page 130 of 262 [ 3921 posts ] Go to page Previous 1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 262 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
O wszystkim i o niczym. |
---|
![]() |
22 Nov 2014, o 16:10 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boczkens wrote: Krzysiek_PL wrote: auto były sprawdzane miernikiem ty tylko maska była kiedyś malowana To nie znaczy, że nie było bite.Nawet jesli było to zrobili to dobrze ![]() ale nie widać zeby było po karambolu a maska była malowana bo auto miało na niej pełna odprysków od kamieni ![]() w po zderzaku było widać ze maska musiała być w złym stanie ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
22 Nov 2014, o 18:37 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Się znajduje elementy w kolorze i miernik wskazuje prawidłowe wartości lol Clio po sąsiedzku też ma zderzak jakiś podejrzany
![]() |
![]() |
![]() |
22 Nov 2014, o 18:52 |
notonlypierogi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam w Clio to światło raczej, nie wygląda na malowane.
W sumie to u mnie też już wszystkie samochody gotowe, kołpaki szpecą auta ![]() BTW, Czy to, że jadę ok. 10 km/h i samochód szarpie to normalne? Na dwójce jechałem. Samochód Clio 1.2 |
![]() |
![]() |
22 Nov 2014, o 19:05 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nie te clio l to jeden właściciel, z salonu nigdy nie bite xd
a "moj" to po prostu stary 15letni rdzewiejacy ford ![]() |
![]() |
![]() |
22 Nov 2014, o 19:10 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
notonlypierogi wrote: BTW, Czy to, że jadę ok. 10 km/h i samochód szarpie to normalne? Na dwójce jechałem. Samochód Clio 1.2 Wiek: 13 Dzwonię na policję. |
![]() |
![]() |
22 Nov 2014, o 19:12 |
notonlypierogi wrote: BTW, Czy to, że jadę ok. 10 km/h i samochód szarpie to normalne? Na dwójce jechałem. Samochód Clio 1.2 Tzw. żabie skoki? Taki urok starych gratów ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
22 Nov 2014, o 19:33 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u mnie skacze tylko na benzynie. na turbo LPG, jedzie się jak limuzyną.
|
![]() |
![]() |
22 Nov 2014, o 22:04 |
_NeedSpeed_ wrote: notonlypierogi wrote: BTW, Czy to, że jadę ok. 10 km/h i samochód szarpie to normalne? Na dwójce jechałem. Samochód Clio 1.2 Tzw. żabie skoki? Ja _NeedSpeed_ wrote: Clio z którego roku? 2011 boczkens wrote: za późno, już nie ma dowodu. Dawno siedzę i jeżdżę, ale w GT6. |
![]() |
![]() |
22 Nov 2014, o 22:11 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a czy przy takiej predkosci to nie jest za duzy bieg? Nie wiem jak tam jest wystopniowana skrzynia ale ja bym raczej jechal na 1
![]() A na policje nie ma co zglaszac, po terenie prywatnym mozna jezdzic bez uprawnien ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
22 Nov 2014, o 22:14 |
nemo333 wrote: A na policje nie ma co zglaszac, po terenie prywatnym mozna jezdzic bez uprawnien a nie powiedzial ze jechal po publicznej drodze Widziałem go, mam wszystko nagrane. |
![]() |
![]() |
22 Nov 2014, o 22:54 |
nemo333, spokojnie na dwojce mozna sie wlec w korku, to miejskie autko wiec ma krotko zestopniowane przelozenia.
|
![]() |
![]() |
22 Nov 2014, o 23:02 |
Nemo, jechałem na dwójce że względu na to, że na jedynce nie było wygodnie
![]() ![]() Boczek, nie masz, bo nie było no żywej duszy a jedyne samochody jakie jechały to transporter T5 chyba i Caddy. Nie masz dowodu, nawet nie wiesz gdzie to było ![]() |
![]() |
![]() |
22 Nov 2014, o 23:19 |
notonlypierogi wrote: Boczek, nie masz, bo nie było no żywej duszy a jedyne samochody jakie jechały to transporter T5 chyba i Caddy. Nie masz dowodu, nawet nie wiesz gdzie to było No i koniec, przyznałeś się. To ja jechałem tym Caddy, z gruba wiozłem wungiel do Ełku żebyś miał czym w zimie du** grzać. Mam rejestrator firmy Amica. ![]() |
![]() |
![]() |
22 Nov 2014, o 23:27 |
1. Hyhy, to nie był Caddy
![]() 2. Mieszkam w bloku ![]() 3. Dobra, już nie żartujmy, jak na drugi raz jeździło się fajnie. Następnym razem powyższe Clio IV. |
![]() |
![]() |
23 Nov 2014, o 00:07 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
notonlypierogi wrote: Mieszkam w bloku a myślisz że w blokach to co się używa do grzania? ![]() ![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 262 Next Page 130 of 262 [ 3921 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)