a że czerwone jest szybsze to mit... No chyba że coś źle zamontowałem...

tak samo jak naklejki. Jakoś nie odczułem przyrostu mocy

[ Dodano: 19 sty 2015, o 20:45 ]
serio.
A je***łeś \\\W i RS6 na tylną klapę? Albo Pionieer na przednią szybę i GT na tylną? Bo inne konfiguracje nie działają albo niewiele dają.davvid wrote:tak samo jak naklejki. Jakoś nie odczułem przyrostu mocy. Przereklamowane są.
Krzysiek_PL wrote:Od kiedy mamy foke w rodzinie zmieniłem tylko dwa razy żarówki z przodu postojowki i podświetlenie konsoli środkowej
Reszta działa, pytanie jak długo xd
miałem hondowski czerwony znaczek z tajp-r'a. Też ch*** dawał...nemo333 wrote:A je***łeś \\\W i RS6 na tylną klapę? Albo Pionieer na przednią szybę i GT na tylną? Bo inne konfiguracje nie działają albo niewiele dają.
Krzysiek_PL wrote:Od kiedy mamy foke w rodzinie zmieniłem tylko dwa razy żarówki z przodu postojowki i podświetlenie konsoli środkowej
Reszta działa, pytanie jak długo xd
Krzysiek_PL wrote:Jprdl je*** ecodriving xd
Egzaminator właśnie oblał kumpla za to ze czwarty bieg wrzucił majac na blacie 55, a nie 50km/h
Chyba bym za***al temu egzaminatorowi xd
nemo333 wrote:A je***łeś \\\W i RS6 na tylną klapę? Albo Pionieer na przednią szybę i GT na tylną? Bo inne konfiguracje nie działają albo niewiele dają.
Krzysiek_PL wrote:ku*** mogliby uczycz czegoś praktycznego poslizgi, test łosia albo czegoś tak prostego jak tankowanie, wymiana kola albo zakladanie łańcuchów
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests