![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
Previous topic | Next topic Page 150 of 262 [ 3921 posts ] Go to page Previous 1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 262 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
O wszystkim i o niczym. |
---|
![]() |
19 Jan 2015, o 21:45 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
serio serio, bo już różne wynalazki widziałem
![]() a że czerwone jest szybsze to mit... No chyba że coś źle zamontowałem... ![]() tak samo jak naklejki. Jakoś nie odczułem przyrostu mocy ![]() [ Dodano: 19 sty 2015, o 20:45 ] serio. |
Last post |
![]() |
![]() |
19 Jan 2015, o 23:37 |
boczkens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zobaczymy, spróbuję zmienić wszystkie żarówy na ledy, może jak spadnie pobór prądu to będzie więcej pi***.
[ Dodano: 19 sty 2015, o 22:37 ] Kierwa panie, w pięciu dychach się zmieszczę z przesyłką. Wszystkie do wnętrza plus rejestracja. Miodzio. |
![]() |
![]() |
19 Jan 2015, o 23:57 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od kiedy mamy foke w rodzinie zmieniłem tylko dwa razy żarówki z przodu postojowki i podświetlenie konsoli środkowej
Reszta działa, pytanie jak długo xd |
![]() |
![]() |
19 Jan 2015, o 23:58 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
davvid wrote: tak samo jak naklejki. Jakoś nie odczułem przyrostu mocy A je***łeś \\\W i RS6 na tylną klapę? Albo Pionieer na przednią szybę i GT na tylną? Bo inne konfiguracje nie działają albo niewiele dają.![]() |
![]() |
![]() |
19 Jan 2015, o 23:59 |
Ja mam kota z miską z napisem ON na wlewie i nawet diesel mniej pali.
Krzysiek_PL wrote: Od kiedy mamy foke w rodzinie zmieniłem tylko dwa razy żarówki z przodu postojowki i podświetlenie konsoli środkowej Reszta działa, pytanie jak długo xd ![]() |
Last edited by boczkens on 20 Jan 2015, o 00:00, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
20 Jan 2015, o 00:18 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333 wrote: A je***łeś \\\W i RS6 na tylną klapę? Albo Pionieer na przednią szybę i GT na tylną? Bo inne konfiguracje nie działają albo niewiele dają. miałem hondowski czerwony znaczek z tajp-r'a. Też ch*** dawał...Do fiaciora, może coś ze skorpionem by poszło, że niby abarth... ![]() |
![]() |
![]() |
20 Jan 2015, o 00:47 |
notonlypierogi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krzysiek_PL wrote: Od kiedy mamy foke w rodzinie zmieniłem tylko dwa razy żarówki z przodu postojowki i podświetlenie konsoli środkowej Reszta działa, pytanie jak długo xd Jak ojciec śmigał Fokami to faktycznie długo żarówki trzymały. W I30 (2009) też mało zmieniał, może raz. Wgl. Foka była niezawodna ![]() No dobra, czasem w zimę był problem, bo diesel, ale rzadko ![]() Teraz niezawdne 1.2 75km xd ale odchudzony, i to jak. Sprzęt audio taki że żal za du*ę ciśnie. Dwa głośniki, zestaw, nie koło, zbiornik 45l (ostatnio wlał 51 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
20 Jan 2015, o 02:34 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krzysiek_PL wrote: Jprdl je*** ecodriving xd Egzaminator właśnie oblał kumpla za to ze czwarty bieg wrzucił majac na blacie 55, a nie 50km/h Chyba bym za***al temu egzaminatorowi xd Tu idzie o to by była kasa, teraz mogą każdego oblać by zdawał przynajmniej 2 razy. A czy odwołał się od decyzji? |
![]() |
![]() |
20 Jan 2015, o 04:24 |
Co mu da że się odwoła skoro popełnił błąd?
Ja tam czekam aż w końcu komuś pi***olnie w głowę i wrócą do normalnego egzaminowania a nie kolejnych zabaw z durnotami ![]() Jeszcze ze 3 lata i może się unormuje, jak nie to wszyscy będą jeździć bez papierów bo bardziej się będzie opłacać płacić za ich brak niż zdawanie po 5 razy ![]() |
![]() |
![]() |
20 Jan 2015, o 09:36 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ku*** mogliby uczycz czegoś praktycznego poslizgi, test łosia albo czegoś tak prostego jak tankowanie, wymiana kola albo zakladanie łańcuchów
Już pare razy widziałem jak gość najpierw podniósł auto, a potem próbował poluzowac śruby xddd |
![]() |
![]() |
20 Jan 2015, o 10:28 |
E tam, niech będą trudniejsze egzaminy i bardziej bezsensowne. Im mniej nowych na drodze tym więcej miejsca do wyprzedzania.
![]() |
![]() |
![]() |
20 Jan 2015, o 11:21 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333, odwołać się może, może uznają, że nie powinien zostać oblany i albo zostanie zaliczony ten egzamin albo dostanie następny egzamin za free.
|
![]() |
![]() |
20 Jan 2015, o 13:49 |
Ta, i zajmie to z 3 lata
![]() |
![]() |
![]() |
20 Jan 2015, o 13:59 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333 wrote: A je***łeś \\\W i RS6 na tylną klapę? Albo Pionieer na przednią szybę i GT na tylną? Bo inne konfiguracje nie działają albo niewiele dają. Kiedyś widziałem 80 ze znaczkiem S2. Patrzę z tyłu a tam dwururka skierowana w dół czyli jedyny słuszny 1.9 TeraDopieroIdzie. ![]() ![]() Krzysiek_PL wrote: ku*** mogliby uczycz czegoś praktycznego poslizgi, test łosia albo czegoś tak prostego jak tankowanie, wymiana kola albo zakladanie łańcuchów Jak jest zima to każdy sam się tego uczy. ![]() |
![]() |
![]() |
20 Jan 2015, o 18:12 |
http://www.adrenalinemotorsport.pl/giel ... 0-km-turbo
[ Dodano: 20 sty 2015, o 17:12 ] Zero wiochy na zewnątrz i sporo mocy pod machą. Jedyny słuszny kierunek. ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 262 Next Page 150 of 262 [ 3921 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)