![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
Previous topic | Next topic Page 16 of 262 [ 3921 posts ] Go to page Previous 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 262 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
O wszystkim i o niczym. |
---|
![]() |
23 Mar 2013, o 13:29 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pi***olenie.... pierwszy samochód jest tak ku***sko sentymentalny, że masakra...kupiłem vectre b za malutkie pieniadze, dlatego w niego tyle włożyłem... Ale to jest mój samochód, za moje pieniądze... nie mam tyle szczęście co mój kuzyn, który z okazji 20 urodzin dostał Forda Fisusion za 15 tys. zł
Vectra B jest wygodnym autkiem, przede wszystkim dużym... Mam 186 cm wzrostu i jakoś Golfem 3 jeździ mi się ujowo, bo mało miejsca w środku... i owszem mógłbym sprzedać vectre za 4 tys i dołożyć 4 i kupić za 8 co inngo, ale wszystko się pi***oli i wszystko trzeba naprawiać.... A na 5- letenie auto raczej nikogo z nas nie stać... Bo jak z takimi gównianymi zarobkami kupić dobre, młode auto? Vectra B I love you ! ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
23 Mar 2013, o 13:32 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mati91 wrote: mój kuzyn, który z okazji 20 urodzin dostał Forda Fisusion za 15 tys. zł szczęściaż...nie sądzę pewnie ma dzianych rodziców ![]() mój samóchod to bedzie stara honda civic albo seicento sporting ![]() |
![]() |
![]() |
23 Mar 2013, o 15:23 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mati91 wrote: pi***olenie.... pierwszy samochód jest tak ku***sko sentymentalny, że masakra...kupiłem vectre b za malutkie pieniadze, dlatego w niego tyle włożyłem... Ale to jest mój samochód, za moje pieniądze... nie mam tyle szczęście co mój kuzyn, który z okazji 20 urodzin dostał Forda Fisusion za 15 tys. zł Vectra B jest wygodnym autkiem, przede wszystkim dużym... Mam 186 cm wzrostu i jakoś Golfem 3 jeździ mi się ujowo, bo mało miejsca w środku... i owszem mógłbym sprzedać vectre za 4 tys i dołożyć 4 i kupić za 8 co inngo, ale wszystko się pi***oli i wszystko trzeba naprawiać.... A na 5- letenie auto raczej nikogo z nas nie stać... Bo jak z takimi gównianymi zarobkami kupić dobre, młode auto? Vectra B I love you ! ![]() Vectra B bardzo wygodna ![]() Mam 190cm wzrostu i bardzo wygodnie mi się nią jeździ z znajomym po szkole ![]() Masz racje pierwszy samochód zostaje w pamięci na zawsze i bardzo dobrze o nim mówić będziemy ![]() Mimo ze prawko na przyszłe wakacje dopiero już ojciec zostawił dla mnie Astrę eFke, a sam wczoraj przesiadł się na Astre G ![]() Co do kupna nowszego auta 5-7 lat pamiętaj że te auta nie są już tak dobre jak nasze Vectry czy Astry(pomijając blacharkę w Astrach xd) i tam bez komputera nic nie zrobisz, nic nawet samemu nie wymienisz ![]() |
![]() |
![]() |
23 Mar 2013, o 15:29 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mikas1996 wrote: Mam 190cm wzrostu i bardzo wygodnie mi się nią jeździ z znajomym po szkole no to macie naprawdę szerokie korytarze w szkole XD |
![]() |
![]() |
23 Mar 2013, o 16:38 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Mar 2013, o 20:55 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mati91 wrote: pi***olenie.... pierwszy samochód jest tak ku***sko sentymentalny, że masakra...kupiłem vectre b za malutkie pieniadze, dlatego w niego tyle włożyłem... Ale to jest mój samochód, za moje pieniądze... nie mam tyle szczęście co mój kuzyn, który z okazji 20 urodzin dostał Forda Fisusion za 15 tys. zł MOJA SKODA <3 Ciekawe czy jeszcze jezdzi. ![]() |
![]() |
![]() |
24 Mar 2013, o 00:53 |
WojtekGr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krzysiek_PL wrote: mój samóchod to bedzie stara honda civic albo seicento sporting ![]() Takie gadanie. Też myślałem o Punto. Przyszła 18stka, i koszty Prawka mnie przerosły. Walić to narazie |
![]() |
![]() |
24 Mar 2013, o 01:32 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To fakt sentyment do pierwszego auta zawsze jest.
MATIZ FOREVER mimo że kurdupel będę go kochać do końca świata ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
24 Mar 2013, o 11:50 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mikas1996 wrote: tam bez komputera nic nie zrobisz, nic nawet samemu nie wymienisz Dlaczemu? Chyba nie trzeba odblokować korka wlewu oleju interfejsem diagnostycznym ![]() |
![]() |
![]() |
24 Mar 2013, o 12:01 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
_NeedSpeed_ wszystko jest możliwe
![]() [ Komentarz dodany przez: _NeedSpeed_: 24 marca 2013, o 11:13 ] ![]() |
![]() |
![]() |
24 Mar 2013, o 13:11 |
Qubi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bombel201, Hahahah
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oto ona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zdj z tamtego roku XD |
Last edited by Qubi on 24 Mar 2013, o 13:04, edited 3 times in total. |
![]() |
![]() |
24 Mar 2013, o 14:00 |
michal939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ta sprzed liftu ma paskudny przód jak dla mnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
24 Mar 2013, o 14:11 |
Ta jest 96
![]() |
![]() |
![]() |
24 Mar 2013, o 14:54 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
24 Mar 2013, o 15:48 |
Na blacie wybite jakos 320tys km, a kto wie czy nie było cofane, samochód ma 16 lat.. Ale dalej silnik igiełka, tylko optycznie trzeba by podciągnąć. Zniwelować, jakies ryski od innych lakierów, tył klape zmienic, lub zrobic bo jest w jednym miejscu wgniecenie.. Ogólnie do ogarniecia i latania
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 262 Next Page 16 of 262 [ 3921 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)