![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
Previous topic | Next topic Page 195 of 262 [ 3921 posts ] Go to page Previous 1 ... 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198 ... 262 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
O wszystkim i o niczym. |
---|
![]() |
26 May 2015, o 21:22 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tylko 65 zł?
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
26 May 2015, o 21:29 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
weżyk je***, ojciec zrobil taką nakrętke w pracy i jest git
wgl ta nakrętka często peka bo jest z aluminium, a nigdzie tego nie idzie kupić ![]() ojciec zrobił ją teraz z brazu to pewnie przezyje auto ![]() wgl ciekawostka stare sprzęgło w focusie było oryginalne takie jak wyjechało z fabryki czyli sprzegło działało przez prawie 135tys kilometrów ![]() |
![]() |
![]() |
26 May 2015, o 23:44 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ledwo dotarte auto, a Ty chciałeś przerabiać na żyletki już!?
![]() |
![]() |
![]() |
27 May 2015, o 07:42 |
gdzie tak pisze że go chciałem zlomowac ?
|
![]() |
![]() |
27 May 2015, o 15:31 |
Hans ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jednak ta inwestycja 3,69zł w zdamyto.com była warta, teoria zaliczona
![]() |
![]() |
![]() |
27 May 2015, o 16:13 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hans wrote: teoria zaliczona a wystarczyło uważać na kursie i mieć jako takie pojęcie, ja teorie zdawałem praktycznie bez żadnego przygotowywania większego (przejrzałem podręcznik z SPS) i za 1 razem zdałem. A praktyczny to po prostu trzeba się nie stresować i uważać i też zda się za 1. |
![]() |
![]() |
27 May 2015, o 17:34 |
![]() |
![]() |
27 May 2015, o 18:08 |
Znowu siadła wiązka w klapie (standardowy problem 80 B4), jeden kabel, lutownica, 5 minut i naprawione.
![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 27 maja 2015, o 18:13 ] Co ile coś Ci się w niej psuje i pada? ![]() |
![]() |
![]() |
27 May 2015, o 19:04 |
je*** stare auta. Zycie jest za krótkie na jeżdżenie złomem.
|
![]() |
![]() |
27 May 2015, o 20:04 |
To są drobne pierdoły wynikające z racji wieku auta. Przypominam, że moja Ada ma 23 lata. Te usterki mnie nie denerwują, bo naprawia się je w 5 minut i nie trzeba do tego komputera diagnostycznego, tylko podstawowe narzędzia i kawałek mózgu.
Wiązka w klapie co każde otwarcie ma zgięcie i rozgięcie. Każdy kabel z czasem się wyrobi. davvid wrote: je*** stare auta. Zycie jest za krótkie na jeżdżenie złomem. A portfel jest zbyt chudy na serwisowanie pachnącej fabryki zaprogramowanej na totalnie rozpieprzenie się po 100 tysiącach. |
![]() |
![]() |
27 May 2015, o 20:55 |
ale ja to rozumiem ze stare itd bo sam na co dzień kulam starym kartoflem. I jeśli nic nie trzeba grzebać przy aucie, to znaczy że go nie używamy. Ale do ku*** nędzy, nie mam zamiaru jeżdzic tym do końca swoich dni
![]() |
![]() |
![]() |
27 May 2015, o 21:05 |
Hans ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wook, pierd**enie. Niektóre pytania są centralnie pod uwalenie. Jak to sam stwierdziłem, pytania dzielą się na łatwe i na poj**ane, nie ma łatwych, średnich i trudnych.
|
![]() |
![]() |
27 May 2015, o 21:10 |
davvid wrote: Ale do ku*** nędzy, nie mam zamiaru jeżdzic tym do końca swoich dni Ja mam. Dopóki buda się nie rozleci, będę z Ady korzystał. Rdzy nie ma, podłoga zdrowa, mechanicznie kupy się trzyma i dzielnie nabija kolejne kilometry. Jedynym wariantem na następce jest A4 B5, albo A6 C4. |
![]() |
![]() |
28 May 2015, o 18:31 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hans wrote: wook, pierd**enie. Niektóre pytania są centralnie pod uwalenie. Jak to sam stwierdziłem, pytania dzielą się na łatwe i na poj**ane, nie ma łatwych, średnich i trudnych. Przy niektórych trzeba się było zastanowić po prostu. Trzeba tylko podejść na spokojnie. |
![]() |
![]() |
29 May 2015, o 09:18 |
ziutek1212 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198 ... 262 Next Page 195 of 262 [ 3921 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)