![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
Previous topic | Next topic Page 216 of 262 [ 3921 posts ] Go to page Previous 1 ... 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219 ... 262 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
O wszystkim i o niczym. |
---|
![]() |
7 Aug 2015, o 13:50 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://olx.pl/oferta/renault-megane-CID ... 4ff39c0cc7
http://olx.pl/oferta/renault-megane-2-0 ... 4ff39c0cc7 fajne napinacze nie odpalone więc nie były mocno bite. tylko gosciu od tej sztuki z pakietem co to niby karmann jedyny na świecie to trochę przesadza ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
11 Aug 2015, o 17:34 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kocham ten kraj byłem dzis w PZU ile by kosztowało ubezpieczenie cc z 1993 z silniek 899cm3 jak by było zarejestrowane tylko na mnie.....
No ku*** spadłem z krzesła 870zł za rok ![]() do***ali z ceną jak łysy warkoczem o kant kuli ![]() |
![]() |
![]() |
11 Aug 2015, o 17:43 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ku***, wartość auta prawie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
11 Aug 2015, o 17:44 |
więkoszość ubezpieczycieli ma takie ceny teraz tak patrze na rankomat.pl
Nic trzeba bedzie po kupnie jednak na ojca go zarejestrować, a siebie jako współwlasciciela ![]() |
![]() |
![]() |
11 Aug 2015, o 22:08 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tak jest z ubezpieczeniami. ja mam bravo na tate, jakbym byl wspolwlascicielem to zwyzki jak ch** cos kolo 5 stow ubezpieczenie, a tylko na tate to 300zl za 1.6 1998 rok
|
![]() |
![]() |
11 Aug 2015, o 23:41 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pisz całość na tatę. Nie daj chujom zarobić za dużo. Jak siebie dasz na współwłaściciela to też mało nie zapłacisz.
Honde miałem na tatę, teraz mam na tatę i przyszłe auto jak będę kupował to też biorę na tatę. Póki co zwisa mi nalicznie zniżek na swój rachunek. Wolę parę stów więcej w portfelu ![]() |
![]() |
![]() |
19 Aug 2015, o 13:23 |
![]() szacun jesli koleś przejchał lub ma przejechać nurburgring polonezem sam bym sie przejchał tym torem obojętnie jakim autem ![]() |
![]() |
![]() |
20 Aug 2015, o 20:11 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na tym passku są felgi za 3860zl, czyli 1/3 wartości auta
![]() ![]() [ Dodano: 20 sie 2015, o 20:09 ] a nie, sorry, ajrajd trochę podbije cenę ![]() [ Dodano: 20 sie 2015, o 20:11 ] |
![]() |
![]() |
21 Aug 2015, o 17:05 |
![]() Po zrobieniu tych dwóch rzeczy focus będzie sprawny Zostanie tylko do zrobienia podświetlanie rejestracji i klimatyzacja [ Dodano: 21 sie 2015, o 16:44 ] Jutro jade go obejrzeć, mam nadzieje ze nie zmarnuje czasu ![]() [ Komentarz dodany przez: davvid: 21 sierpnia 2015, o 16:53 ] ale co oglądać? pokazuj! ![]() TempyKrzychu zapomniałem link wkleić http://olx.pl/oferta/fiat-cinqecento-900-CID5-IDaer67.html#750a770475 Tak wiem fala hejtu i hurr dur co on kupuje, po***any tylko ze fajnie ze pisza to osoby nie mające prawka XD (nemo albo ęb, o paweloossie nawet nie wspominam) a ziomal pisze ze cc ch***we bo z noego sie zrobiła bojówka audi także jest nie obietywny mielismy w rodzinie cc700 przez ładnych pare lat i ojciec go najfajniej wspomina mimo tego słabego silnika ![]() [ Komentarz dodany przez: davvid: 21 sierpnia 2015, o 17:31 ] czemu się przejmujesz opinią innych? Kup to co chcesz i ciesz się że masz. U mnie też każdy robi facepalmy jak mówię że chcę kabrio. W sumie tylko tata lekko się uśmiecha na ten pomysł (pewnie będzie chciał pożytczać ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
21 Aug 2015, o 17:52 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czy posiadanie prawa jazdy daje mi prawo wyrażenia opinii na temat samochodu?
![]() |
![]() |
![]() |
21 Aug 2015, o 17:55 |
Tak bo ma sie z reguły większe doswiadczenie w tamacie prowadzenia samochódw
eb po czym stwierdzasz ze cc złe bo ochlapał cie na ulicy jak czekałaś na autobus ? [ Dodano: 21 sie 2015, o 17:55 ] davvid wrote: U mnie też każdy robi facepalmy jak mówię że chcę kabrio Nie uwazam tego za zły pomysł, cabrio maja w sobie to coś ![]() a jak masz hard top to wgl je*** bo niby cabrio a własciwośći auta z normalnych dachem ![]() |
![]() |
![]() |
21 Aug 2015, o 18:23 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stwierdzam, że jest to złom, ponieważ znam jego specyfikację. Pasuje?
![]() Takie CC mijam w korku, gdy jadę skuterem. W cieplejsze dni ziomeczki mają w nim saunę za free. |
![]() |
![]() |
21 Aug 2015, o 18:35 |
emberdo wrote: Stwierdzam, że jest to złom, ponieważ znam jrgo specyfikację tak głupiego argumentu nie słyszałem ![]() jak mozna wyrobić sb opinie o czym w czym sie nie siedział, nie jechało XD emberdo wrote: Takie CC mijam w korku, gdy jadę skuterem. W cieplejsze dni ziomeczki mają w nim saunę za free jest opcja doposażenie z klimatyzacje przy okazji wikszość aut do 5 tys nie ma klimy, a jesli juz ma to w 70% przypadkach nie działa XD [ Komentarz dodany przez: emberdo: 21 sierpnia 2015, o 20:09 ] Niestety miałam przyjemność jechać tym "samochodem"... |
![]() |
![]() |
21 Aug 2015, o 21:14 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na Tiko też każdy narzeka a ja jak jechałem to nie znalazłem powodu do hejtu
![]() |
![]() |
![]() |
23 Aug 2015, o 18:58 |
Też do tico nic nie mam, ale jest duuuuuzo mniej bezpieczne, blacha Tak cienka ze opierając się o maske wgialem ja do środka...
O braku łamanej kolumnie kierownicy nawet nie mówię Ale tico po remoncie zawieszenia jeździ jak gokart fajnie i dość precyzyjnie xd Ale jednym miał tym jeździć na codzień to nie Wizja warunkowej homologacji i zakaz sprzedaży w innych krajach z racji niespełnienia podstawowych wymogów bezpieczeństwa ![]() [ Dodano: 23 sie 2015, o 17:21 ] ![]() [ Dodano: 23 sie 2015, o 18:58 ] ej ziomusie zrobiłem wstepną konfiguracje car audio do cc bo nie mam w nim nic oprócz instalacji XD na całość nie chce wydać wiecej jak 500zł ![]() radio http://www.ceneo.pl/37123084 głosniki na przód http://www.ceneo.pl/35945931 głosniki w tylna półke http://www.ceneo.pl/1623175#tab=click moze ktoś ma inne propozycje ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219 ... 262 Next Page 216 of 262 [ 3921 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)