![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
Previous topic | Next topic Page 58 of 262 [ 3921 posts ] Go to page Previous 1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 262 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
O wszystkim i o niczym. |
---|
![]() |
3 Feb 2014, o 21:22 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Każdy lubi co innego !!
![]() Audi 80 podobają mi się jednak jak narazie Astra F podoba mi się najbardziej. Sam teraz kompletuje graty do swojej by zrobić ją po swojemu, i swoim planem ![]() BTW. Wiecie czym najlepiej przyciemnić tylne lampy w Astrze F ? Folią, czy lepiej sprayem ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
3 Feb 2014, o 21:31 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
folia wygląda mniej wiesniacko
![]() przednie tez bys mógł wykleic, ale w eFce chyba nie bardzo sie da :p |
![]() |
![]() |
3 Feb 2014, o 22:00 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Folią chyba lepiej, w razie czego mozna zerwac i wyjdzie lepiej niz sprayem gdzie mozna jakis zaciek zrobic czy cos. Przednie przedliftowe w Lagunie można fajnie oczernić zwykłym sprayem matowym bo jest taka srebrna ramka dookoła dobłyśnika, coś na styl poliftowych gdzie fabrycznie mają czarne te rameczki. W wielu samochodach widze ze tak sie da, tylko nie w kazdym pasuje.
|
![]() |
![]() |
3 Feb 2014, o 22:33 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333 wrote: Jest tylko problem, ten silnik praktycznie nie występuje w manualu według moich obserwacji ch***ia, przy manualu wiem, że mam pełną kontrolę nad autem, a nie że jakiś komputer wybiera sobie na czym mam jechać ![]() |
![]() |
![]() |
3 Feb 2014, o 23:10 |
A Tiptronic? Masz możliwość wyboru przełożenia i nawet sprzęgła wciskać nie musisz
![]() |
![]() |
![]() |
4 Feb 2014, o 14:20 |
michal939 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przeprawiałem się w niedziele,przez śnieg,ale simek nie dał rady i utknął
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
4 Feb 2014, o 14:27 |
_NeedSpeed_ wrote: A Tiptronic? Masz możliwość wyboru przełożenia i nawet sprzęgła wciskać nie musisz Ale to nadal tylko automat i slizgajaca przekładnia hydrokinetyczna i wiekszosc wypłaty z orlenu bys przejebał na benzynę/gaz i ubezpieczenie Żadne tiptroniki i sroniki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
4 Feb 2014, o 15:27 |
ramzes234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mikas tylne chyba lepiej folią. Zawsze możesz wrócić do tego co było. Albo możesz kupić lampy od gsi. Są lekko przyciemnione. A przód to sprayem.
|
![]() |
![]() |
4 Feb 2014, o 16:10 |
No Audisia już wróciła z nowym wydechem, teraz jeździ się przekurwiście, słychać sam silnik a wydechu nie!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
4 Feb 2014, o 16:57 |
Czemu sam nie robisz?
![]() |
![]() |
![]() |
4 Feb 2014, o 18:42 |
Lampy GSi nie uszkodzone kosztują trochę a nie taki budżet jest dla mnie za lampy.
Przednie mam już dymione + Look USA czyli postojówki w kierunkach ![]() |
![]() |
![]() |
4 Feb 2014, o 18:47 |
ramzes234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na szrocie można tanio kupić. Tam niewiedzą jakie to są i sprzedają po normalnej cenie. Ja kupiłem dwie gsi za 20zł.
|
![]() |
![]() |
4 Feb 2014, o 18:49 |
mikas1996 wrote: postojówki w kierunkach Znalazłeś oprawki na dwa włókna czy zaadaptowałeś jakoś p5/21w do zwykłych oprawek? |
![]() |
![]() |
4 Feb 2014, o 18:57 |
U mnie na szrotach takie larytasy idą szybko jak ciepłe bułeczki.
Ale co do tego że nie nie znają to sie nie zgodzę bo zwykłe zderzak do Astry zależnie od koloru i stanu mają od 20 do 110zł a jak mieli dwa od GSI to miel po 200 ![]() ![]() [ Dodano: wtorek, 4 lutego 2014, 17:57 ] _NeedSpeed_ wrote: mikas1996 wrote: postojówki w kierunkach Znalazłeś oprawki na dwa włókna czy zaadaptowałeś jakoś p5/21w do zwykłych oprawek? Oprawka na dwa włókna, pomysł kolegi z Forum Astry, a wykonane przez kumpla który ma tak samo w swojej AF Sedan |
![]() |
![]() |
4 Feb 2014, o 19:34 |
_NeedSpeed_ wrote: Czemu sam nie robisz? Nie mam kanału a na lewarku to wścieklizny prędzej bym dostał ![]() Wygląda jak w B3, ale na wiosnę będzie końcówka szeroka z B4. ![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 262 Next Page 58 of 262 [ 3921 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)