Tico zawsze będzie tico, ale na dwóch pierwszych biegach robi cc jak chce. Bylem mile zaskoczony. Lepiej ruszalo niż sandero, w którym po jeździe byłem zmęczony
Fachowcy z komentarzy na wykopie i tak twierdzą że smart to bardzo bezpieczne auto,a Tico to już wogóle super bezpieczna fura bo jej poskładanie świadczy o strefach zgniotu,kit z tym ze człowieka w środku zgniotło poczytajcie tutaj komentarze,gdzie spuszczają się nad super bezpiecznymi małymi puszeczkami, w czasie zderzenia woleli by siedzieć w 5 gwiazdkowym autku klasy B niż w 1 gwiazdkowej ciężarówce http://www.wykop.pl/link/1447825/polone ... 1993-roku/
michal939 otrzymał za ten post 2 punkty reputacji od 1 użytkowników:
No raczej, samym strzałem od tyłu by go tak nie poskładali. Najbardziej przerażające są te porozrzucane osłonki przeciwsłoneczne na szyby, w którymś aucie oby nie w tym tico mogły być dzieci
Nokia N8-00 Dark Grey | Nokia AD-54 + Sony Ericsson HPM-70 | Nokia CA-75U | Nokia CA-156 | Nokia CA-157 | Nokia MD-8
pamiętam ten wypadek moje okolice a co do tico to u mnie w rodzinie jeździł i używany był do różnych prac i wiózł nim chłopak mojej siostry ciotecznej głośniki i tam jakieś pierdoły i coś wy***ało z tyłu w zawieszeniu i koziołka zaliczył a samochód poszedł na złom chyba
Mam akurat Tico ale nie wyobrażam sobie gdyby coś takiego jak powyżej na zdjęciu mnie się trafiło. Jednym słowem nie było by co zbierać. Ale jak widać na zdjęciu że tir ocalał a to może świadczyć że Tico znalazło się między dwoma takimi tirami(to tylko moje przypuszczenia) i ten jadący za Tico nie wyhamował lub nie zachował bezpiecznej odległości.
mikas1996 wrote:Jak ciężarówki TATA mają drewniane kabiny jak i nie ramy podwozia
co udowodnij albo przestań pieprzyć głupoty. Żadne współczesne auto nie ma kabiny zbudowanej z drewna Nawet w takich patologiach jak Indie i Wietnam się już stosuje stal