![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
Previous topic | Next topic Page 65 of 262 [ 3921 posts ] Go to page Previous 1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 262 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
O wszystkim i o niczym. |
---|
![]() |
7 Mar 2014, o 20:29 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiomalMarcin wrote: Śmieszą mnie auta z automatem mnie też to nie przekonuje zbytnio.Co prawda jeździłem tylko dwoma automatami, ale km troche nawbijałem - 2 litrowym okularnikiem z trybem sportowej skrzyni, i 180 konną astrą4 (obie na pb). I przyznam że lepiej jeździło mi się trochę słabszą, ale manualną insignią w dizlu ![]() to jest dobre dla leniwych grubasów w Stanach albo dla emerytów ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
7 Mar 2014, o 20:51 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
davvid wrote: to jest dobre dla leniwych grubasów w Stanach albo dla emerytów I dla tych co mają problem z obsługą sprzęgła ![]() |
![]() |
![]() |
7 Mar 2014, o 23:49 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mieszkacie na wsi to wam automat niepotrzebny
![]() IMO automat jest dobry do miejskiego auta, nie jara mnie jakos mieszanie oleju w skrzyni co 300m na swiatlach czy krzyzowce ![]() ![]() Wniosek? Najlepszy jest automat z opcja manualnego sterowania ![]() |
![]() |
![]() |
8 Mar 2014, o 11:07 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jak się będę chciał zrelaksować to se do kina pójdę
![]() poza tym samo jeżdżenie to relaks, nie ważne czym, ważne że jedziesz ![]() |
![]() |
![]() |
8 Mar 2014, o 15:26 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
davvid wrote: poza tym samo jeżdżenie to relaks, nie ważne czym, ważne że jedziesz ![]() Skasowałem sobie luz na wałku kierownica - przekładnia, plastikowo-teflonowa część się przytarła i stukało. ![]() ![]() [ Dodano: 8 mar 2014, o 14:23 ] nemo333 wrote: IMO automat jest dobry do miejskiego auta, nie jara mnie jakoś mieszanie oleju w skrzyni co 300m na swiatlach czy krzyzowce LOL, a wiesz że w automacie cały czas mieszasz olej w przekładni hydrokinetycznej? ![]() [ Dodano: 8 mar 2014, o 14:26 ] IMO do miasta DSG a na dalekie trasy klasyczny automat. Ale i tak bym nie chciał auta z automatem. |
![]() |
![]() |
8 Mar 2014, o 16:02 |
Krzysiek_PL ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rany ile ja się na***alem żeby wymienić żarówki w desce rozdzielczej w focusie, ciasno tam jak ch**
auto umyte ![]() jedyny minus to zauważyłem purchle rdzy na tylnych nadklolach i ciut z przodu ;____; trzeba to bedzie w tym roku to jeszcze zrobić ![]() |
![]() |
![]() |
9 Mar 2014, o 13:59 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kup se hulajnogę nid
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
9 Mar 2014, o 14:40 |
_NeedSpeed_ wrote: Na razie stać mnie na cinquecento ![]() Masz coś do cc ? Xd Tanie w zakupie, tanie w utrzymaniu i tanie w naprawach ![]() |
![]() |
![]() |
9 Mar 2014, o 14:44 |
bombel201 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i na liczniku 120 i kupa dymu bo silnik plonie
![]() |
![]() |
![]() |
9 Mar 2014, o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
9 Mar 2014, o 15:07 |
Krzysiek_PL wrote: Masz coś do cc ? Xd Pralka frania na czterech kołach! ![]() Kupować 80 B4 z silnikiem ABT a nie jakieś auta na F i z Francji ![]() |
![]() |
![]() |
9 Mar 2014, o 15:14 |
NIE!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
9 Mar 2014, o 16:06 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
9 Mar 2014, o 16:08 |
_NeedSpeed_ wrote: NIE! Stop germanizacji! ŻABOJADOM TEŻ PASZOŁ WON XD Putin się wk***i to sp***dolą jak kaczki w Duck Hunt ![]() |
![]() |
![]() |
9 Mar 2014, o 16:22 |
bombel201 wrote: i na liczniku 120 i kupa dymu bo silnik plonie ![]() a pierdzielisz cc sporting ładnie się zbiera ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 262 Next Page 65 of 262 [ 3921 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Motoryzacja |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)