![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 5 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Propozycja] Obowiązkowe szablony ofert w handlu |
---|
![]() |
3 Jun 2010, o 13:20 |
ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam,
w handlu pojawią się bardzo wiele ofert, które pisane są po macoszemu, brzydko wyglądają, są niechlujne, nieczytelne. Postanowiłem wyjść wszystkim sprzedającym naprzeciw i proponuje szablony ofert. Wystarczy, że uzupełnisz dane i oferta jest czytelna i zgoda z regulaminem. Oto propozycja szablonów: [ Dodano: 3 cze 2010, o 13:20 ] To jak, wprowadzamy to ? |
Last post |
![]() |
![]() |
3 Jun 2010, o 13:34 |
jojo87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To samo można byłoby wprowadzić do tematów z uplaodami, prośbami o pomoc w sprawie problemu, etc. Jak dla mnie nie ma sensu, tym bardziej, że w "Targowisku" nie ma aż tak wielkiego ruchu. Poza tym część osób rejestruje się tutaj tylko po to aby wstawić ogłoszenie kupna/sprzedaży/zamiany i dam sobie rękę uciąć, że pisaliby je jak im się tylko podoba a o forum zapominali (w końcu regulamin nie zabrania wstawiania próśb o kontakt zewnętrzny, więc dlaczego mieliby zaglądać na forum skoro mogą prawnie podać nr GG, komórki, adres mailowy czy JID).
|
![]() |
![]() |
3 Jun 2010, o 13:43 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jojo87 wrote: pisaliby je jak im się tylko podoba Taki szablon do uzupełnienia wyświetlałby się przy próbie założenia nowego tematu w tych działach. Co mnie to obchodzi, że niektórzy userzy nie zaglądaliby na forum - pomysł ma za zadanie poprawić czytelność tematów bazarowych dla NAS. ![]() jojo87 wrote: To samo można byłoby wprowadzić do tematów z uplaodami, prośbami o pomoc w sprawie problemu Niemniej jednak jest to warte zastanowienia. Może ktoś napisałby takie szablony, by zobaczyć, jakby to wyglądało? ![]() ryba, te bazarowe templatki mam zamiar wprowadzić jeszcze dziś, łącznie z paroma innymi pracami forumowymi. |
![]() |
![]() |
3 Jun 2010, o 19:25 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pomysł super, ale chciałbym tu podkreślić i żebyśmy nie zapomnieli, po co forum zostało stworzone. Warto takie szablony by zamieścić w działach dla nowych patche. Tylko co potrzebne by było i jak by miał się składać ten szablon? To moja propozycja, którą sam zawsze stosuje, jak zwykle wygląda mój temat:
W ogóle cały szablon jest do dobrego podyskutowania. Też można by była zrobić taki szablon w paczki z oprogramowaniem. Pozdrawiam adrian219 |
![]() |
![]() |
6 Jun 2010, o 00:56 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian219 wrote: Też można by była zrobić taki szablon w paczki z oprogramowaniem. Przecież jest, http://nokiahacking.pl/posting.php?mode=post&f=19. [ Dodano: 6 cze 2010, o 00:56 ] OK, szablony wprowadzone - możesz ocenić moje formularze. ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 5 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)