Cześć. Dzisiaj wymieniłam X2 na 6300 dziadka Telefon chodzi sprawnie, ale obudowa jest bardzo zniszczona. Chciałabym kupić nową, porządną. Co sądzicie o tych:
Miałem niebieską też tylko że Sirocco Blue. Ta twoja to jest inna jakaś i jak byś się zdecydowała na niebieską to tylko Sirocco. Bardzo dobrej jakości obudowy. Mati91 też ma Sirocco Silver na swojej 6300.
Właśnie w pierwszej aukcji jest obudowa, którą kupiłem u tego samego sprzedawcy tyle, że kolor Sirocco Silver. Obudowa przód jak i tył bardzo dobrze wykonana, klawiatura trochę mniej Ale ogólnie polecam Ci pierwszego sprzedającego
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs