jojo87 wrote:A też ocenię, a co mi tam
jojo87 wrote:sprawia wrażenie dobrego admina
jojo87 wrote:wydaje się mi, że zbyt często zapomina o fakcie iż prowadzi forum, które jako jedyne w całej Polsce porusza tą tematykę
jojo87 wrote:Przydałoby się temu osobnikowi trochę pokory bo to, że ma monopol nie oznacza, że jest super adminem.
jojo87 wrote:a nie takiego, który nie ma o tym zielonego pojęcia.
jojo87 wrote:serdecznie Mu życzę konkurenta.
jojo87 wrote:od taka dziecina, której władza strzeliła do łba
jojo87 wrote:Dodatkowo zdarza mu się rzucać opinie bez grama słów poparcia.
Skąd żeś do takich wniosków doszedł... Nigdy, powtarzam, nigdy tak o sobie nie myślałem.pawelooss wrote:O, mentorze! Zbawco narodu forumowego! Oświeć nas swoją łaskawością. Niech czasza mądrości Twej wyleje się tu i nas wypełni!
Do czego piję? Otóż skoro widzisz jakieś braki czy wady, to napisz konkretnie, co Twoim zdaniem powinno się zmienić (jest temat o tym, "co Cię najbardziej denerwuje w NH"), a nie pisz jakiś rzuconych sobie luźno haseł, które nic nie wnoszą.
pawelooss, tu nie ma żadnego podtekstu ani ukrytego znaczenia!jojo87 wrote:a nie takiego, który nie ma o tym zielonego pojęcia.
I dobrze twierdzisz. Nie prowadzę, nie prowadziłem i nie zamierzam prowadzić. A o prowadzeniu forów wiem tyle, ile liznę wiedzy od kogoś Czyli baaaaaaaaaaaaaardzo małopawelooss wrote:ja prędzej mam prawo twierdzić, że o adminowaniu forami nie masz pojęcia, bo żadnego nie prowadzisz.
Komentarz zbliżony do wyjaśnień własnych słów. Jaka to miałaby być ze mnie konkurencja? Żadna po prostu.pawelooss wrote:Ależ serdecznie zapraszam!
Owszem ale nie zaprzeczysz, że mógł przynajmniej sprawiać pozorów 20-latka na średnim poziomie. Chociaż w przypadku maćka marzeniem byłoby zachowanie nastolatka na średnim poziomie a nie na jakim teraz jest...pawelooss wrote:Nikt nie kazał być "wymagistrowanym" 30-latkiem, by móc pomagać w prowadzeniu strony.
A komentarz maćka, że nie mam tutaj moda bo nie zasługuje to co? Przedstawił jakikolwiek argument? Skąd niby ma pojęcie na temat mojego moderowania? Albo ten "żal.pl", to co? Czy tak zachowuje się administrator?pawelooss wrote:O, znajome? Otóż swoją opinię również wywnioskowałeś jedynie na swojej sytuacji konfliktowej, podczas gdy inni nie zgłaszali żadnych poważnych problemów.
Jeśli powyższy "żal" (i kilka innych Twoim zdaniem "pierdół") ma być częścią przeprosin to je serdecznie pier... Ile razy to pisałeś o jego przeprosinach? I takpawelooss wrote:za co w końcu przeprosił
Że co proszę? Skąd takie rewelacje dorwałeś? Próbujesz coś wmówić...?pawelooss wrote:ale Ty też nie jesteś całkowicie uczciwy wobec niego, sugerując jakoby zachowywał się tak nadal i w każdej sytuacji z każdym userem
A co? Znowu winę zwalisz na tego "złego" usera i po raz kolejny posty, które są Ci solą w oku zamieciesz pod dywan...?pawelooss wrote:jojo87, nie zaczynaj znowu, błagam.
jojo87 wrote:maciek - od taka dziecina, której władza strzeliła do łba. Dodatkowo zamiast prawdę woli łgać na wszystkie strony i iść w zaparte. Dodatkowo zdarza mu się rzucać opinie bez grama słów poparcia. Po prostu taki normalny dzieciak (pomijając fakt, że ma admina, bo to nie powinno się zdarzyć).
born2die wrote:Wodnik Szuwarek- według mnie jedyny normalny expert który potrafi pomóc a nie owija w bawełnę, a zna się na rzeczy.
Remix-młody, początkujący ale uzdolniony który ma już swoją wiedzę i często wyprowadza nas z opresji jeśli coś nabroimy nie tylko z telefonami.
Return to Ogłoszenia & Propozycje
Users browsing this forum: No registered users and 17 guests