To może czas na mnie
1. Pawelooss - To człowiek, który zawsze jest o jeden krok przed użytkownikami. Nie lekceważy użytkowników, ale wychodzi na przeciw ich propozycjom. Admin, z którym można się zawsze dogadać( Nawet na własnej skórze się o tym dowiedziałem)
2. Kamilloi - To człowiek czynu, nie słowa. W porównaniu od pawelooss on się zajmuję stroną techniczną forum, a drugi administrator stroną rozkręcenia forum. Znam go jeszcze tak samo jak pawelooss'a za czasów n5200.yoyo.pl . Genialne pomysły miał ale chyba jest człowiekiem leniwym - tak wynika z moich obserwacji( Mogą być mylne ).
3. Filip - Kolejny członek zgranej ekipy z forum o Nokii 5200. Człowiek pełen ambicji i pomysłów, które często pokazuje np. patchach, postach itp. Z każdym u mnie się dogadać, jest przyjacielski i uczciwy. Takich ludzi chciało by się, żeby było więcej. Wszystko dodać, nic ująć.
4. ZiomalMarcin - Weteran moddingu komórek... - dosłownie
Znam go krócej niż wcześniej wspominanych osób. Świetny moderator i cool ziomek. Dużo nie powiem, ponieważ krótko się znamy lae zawsze można to zmienić
5. Adam - jeden ze starszych ( 18 lat ) i bardziej poukładanych osób na forum. Zawsze można sobie z nim pożartować, na różne tematy porozmawiać, nigdy nie ucieka znienacka z rozmowy. Dobry patcher co potwierdza to swoimi patchami i pomysłami na nie. Jeden z ludzi, których cenię na forum i według mnie bez tej osoby nokiahacking miała by inny charakter - dopełnia forum
6. _NeedSpeed_ - o prostu super ziomek. Tak jak Adam, może nie poukładany, ale nie leniwy. Jak się bierze do czegoś do roboty to to kończy, a nie myśli o kolejnych pomysłach. Lubi humor i dowcipy. Nie jest obrażalski, jak inni, którzy wszystko biorą sobie do serca. Po prostu fajny dzieciak
7. Maciekbronkz - Tu trochę negatywów. Miałem z nim na pięku od początku Częstrzego udzielania się na forum. Zawsze mu nie pasował mój humor, bo on nigdy, gdy ja żartuje bierze wszystko na poważnie itp. , gdy był JA sądził, że wszystko mu wolno, i że jest panem NokiaHacking. Ale nie jest zły. Później się trochę zmienił, tylko ały czas nie rozumiem po co on się w te wszystkie swoje długi pakuje? Tyle tych telefonów do sprzedania - szkoda gadać. Jako na niego teraz jestem ust6awiony na niego neutralnie, bo jakoś przypominają się tamte chwile jakie by na mnie zły bez przyczyny. Według mnie źle oceniał spam od pomocy.
8. Djpotwosss - Człowiek, który zna się na rzeczy w sprawach forumowych i od strony muzycznej, bo wkońcu jest dj'em
Sponsor NokiaHacking i pochwała dla niego za to, że chciał utrzymać tą stronę na swoim serwerze. Cool ziomek, Nic dodać, nic ująć.
9. Adrianus931 - To chłopak, który zna się na rzeczy, bo bez przyczyny miał nick SerwisNokii
Pomocny człowiek, robi fajne patchy na Nokię 6300 i jest osobą godną jakiego kolwiek zaufania. Chłópak lubiący wyzwania ale czasem jak ja zapomina o zaczętych projektach, które by się mogły skończyć.
10. Adrianku - Wielka chwała dla niego ! Stworzył piękny system z pomocą kolegi, który na początku wzbudził niepokój ale potem odniósł wielki sukces ! Podziwiam go za to ale chyba ma wielką chętkę na moderatora forum NokiaHacking.pl co bardzo obniża jego inteligencje i doświadczenie życiowe. Ogółem fajny człowiek.
11. Zaza. - Fajny kolega( Z początku myślałem, że to kobieta ale szczegół
) Zwykły ale odróżniający się użytkownik na forum, który powala mnie swoim fajnym poczuciem humoru. Mnie on po prostu powala
Kolejny członek ekipy godny zaufania.
12. JimmyBlack - Kiepsko go znam ale warto o nim wspomnieć. Spec od Hardware, krążą podejrzenia, że pracuje w serwisie telefonicznym. Gość o zawsze nie mylnych odpowiedziach
13. Michero - Najstarszy ( chyba ) użytkownik udzielający się na forum. Jego wyczerpujące posty i genialne odpowiedzi każdego przybiły do muru. Zawsze wypowie się rozsądnie na temat. Ma wspaniałe pomysły ale jest bezinteresowny, bo pomaga innym bez żadnych korzyści. Człowiek rozsądny, poukładany. Według mnie Najmądrzejszy człowiek na forum.
14. Ktos99.9 - Fajny człowiek, dobry uploader, czzłowiek godny zaufania. Więcej nie powiem, bo go słabo znam, to dlatego
15. Jonny - Też więcej nie powiem, słabo się znamy prawie w ogóle. Trzeba wspomnieć o nim po dużo się przyczynił do downloadu i bez powodu został szefem grupy Uploader
16. Davvid - Taki newsman
Człowiek rozumny, dojrzały, zna się na rzeczy, tylko rzadko się udziela na forum. Widać, że człowiek leniwy, zależy mu na randzę, bo dobił tylko 200 postów i więcej ani nic i słuch o nim zaginął
17. Gucio4879 - Wreszcie się coś więcej powie o użytkowniku. Znamy się od pewnego czasu. Super ziomek, żartowniś i startuje ze mną do konkursu na Króla SpamBoxa. Ciekawy to będzie pojdynek, bo jesteśmy do siebie bardzo podobni. Obaj lubimy pisać na forum, udzielać się w dyskusji, nigdy go nie brakuje w jakim kolwiek temacie
Takich ludzi powinno być więcej !!!
18. IuDeX - Kolejny fajny dowcipniś naszego SpamBoxa. Zawsze można z nim pogadać na różne tematy, pożartować, bo nigdy się nie obraża, aczkolwiek ja nigdy go takiego nie widziałem. Zawsze uśmiechnięty, wesoły, pryska energią. Po prostu chcę się gadać z takimi ludźmi
19. siwiakpl - Dorosły człowiek, jeden z dojrzalszych osób na forum. Osoba towarzyska, bo należy i do tej gromadki starszych osób ale i też tej młodszej, z każdym u mnie się porozumieć, pogadać, pożartować itp. Fajny koleś z niego jest
Jeśli o kimś zapomniałem to niech napiszę na PW to jeszcze go tutaj dopiszę, bo trochę się napisałem
Myślpę, że to całe pisanie nie pójdzie w błoto i będziecie czytać moje uwagi z chęcią
Wszelkie uwagi na PW
Pozdro