![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Artykuły & Poradniki » Sztuczki via komputer |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 22 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Phoenix] Oczyszczanie pamięci telefonu oraz zmiana Content. |
---|
![]() |
22 Jun 2010, o 08:45 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tagal wrote: Trochę kłopotu sprawiło połączenie przez Phoenix Phone Browser Na jakiej wersji to robiłeś? Bo mnie osobiście ten program w wersji 2009 w ogóle nie chciał współpracować. |
Last post |
![]() |
![]() |
22 Jun 2010, o 13:25 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Bo mnie osobiście ten program w wersji 2009 w ogóle nie chciał współpracować. u mnie to rozwalił całego phoenixa, wywalał tylko jakiś błąd przy starcie i musiałem reinstalke robić. podobno na 2008 działa |
![]() |
![]() |
22 Jun 2010, o 14:17 |
tagal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Na jakiej wersji to robiłeś? Witam. Na wersji użytkownika krzysial - 20084732837+lekarstwo. Sam Phoenix nie chciał współpracować z N6303c - paczka z softem była zainstalowana. Pokazywał tylko udane połączenie przez USB i można było sprawdzić Info o produkcie - nic więcej. Nawet nie mogłem wyjść z trybu Local Mode, musiałem wyjmować baterię. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
22 Jun 2010, o 14:39 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A właśnie, czyli potwierdza się, że ta przeglądarka działa jedynie na 2008 i starszych.
tagal wrote: Sam Phoenix nie chciał współpracować z N6303c Bo tego modelu jeszcze nie było i nie miał odpowiednich bootloaderów czy czegoś tam, co umożliwia pełną komunikację. |
![]() |
![]() |
22 Jun 2010, o 23:41 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sprawdziłem i działa jedynie na 2008. 2010 (najnowszy od slayera) wykrzaczył się po zainstalowaniu tego
|
![]() |
![]() |
23 Jun 2010, o 01:25 |
tagal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ciekawostką jest to, że po odłączeniu kabla od telefonu (musiałem zdjąć tylną klapkę, żeby wyjąć baterię i pozbyć się trybu Local Mode), restarcie telefonu i ponownym podłączeniu kabla, przeglądarka łączyła się bez problemu, pytając tylko, czy połączyć – z pulpitu nie kasowałem jej, była widoczna z ostatnio przeglądanymi funkcjami. Robiłem to kilkakrotnie, bo przypominałem sobie "na raty", że jeszcze przydałoby się wykasować coś, co nie będzie mi potrzebne – telefon przełączał się w Local Mode bez problemu.
|
![]() |
![]() |
10 May 2020, o 10:21 |
Manna5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Super! Działa nawet wgrywanie Eksploratorem Windows!
![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 22 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » Artykuły & Poradniki » Sztuczki via komputer |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)