Nokia jest bogiem, Hacking nałogiem, Patche zabawą, Phoenix podstawą. "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
Motorola T190>Nokia 2600>Nokia 3100>Siemens SL-45i>Nokia 6020>Motorola e398>SE k750i>Samsung SGH-E250> Nokia 5130XPressMusic> Nokia n73> SE W200i> Nokia 6151> LG GT540> SE Elm> HTC Wildfire S> SE Elm
próbuje ściagnać kod z nokii c3-00 leczy przy podłaczeniu pod PC fon się cały czas uruchamia, nawet gdy przyciskam czerwona słuchawkę(on/off) jak to obejść aby program czy to JAF czy NSS zobaczył fona w trybie "flash" ?
ja walcze chłopaki bo ściągnełem Feniksa ale nie mam funkci ustawienia go na tryp usb nie mam nic do wyboru Tam!!!! jakąś lewą wersje mam czy co.? Nie wiem...
adrianus931 wrote:Krzysiek1312, wgraj oprogramowanie i twój kod bd 12345 Dziwne że NSS nie możesz zrobić Ja zawsze nim robiłem
Ja też ściągnęłam NSS żeby zmienić ten kod, ale niestety nie udało mi się tego zrobić, a dzięki temu programowi mam już sformatowany telefon, dzięki Ziomal. !!