![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 27 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Propozycja] Odpracowywanie warnów |
---|
![]() |
4 Aug 2009, o 20:26 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Widzę że bardzo ciepło przyjeliście moją propozycję. Jeżeli macie jeszcze jakieś spostrzeżenia proszę pisać w tym temacie
![]() |
Last post |
![]() |
4 Aug 2009, o 21:33 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Myślę, że pomysł paweloossa, o tym żeby ukarany sam zaproponował, jest najlepszy. Bo narzucenie zrobienia patcha jest zbyt wymagające:) wiadomo, coś za coś, ale według mnie to zbyt trudne. A tak to ktoś z ostrzeżeniami pisze do adminów czy modów z propozycją, oczywiście rozsądną, a nie że 2 uploady, oni to rozważają i już. Ale jak ktoś znowu zrobi jakieś poważne wykroczenie to od razu blokowałbym możliwość pisania postów na te 30 dni
|
![]() |
4 Aug 2009, o 22:42 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja jestem na Nie. Jak ktoś sobie zasłużył - niech odpokutuje te 30 dni. Po to są warny żeby były a nie żeby można było zrobić pierdółkę i pozamiatane.
|
![]() |
4 Aug 2009, o 22:46 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiomalMarcin, nie martw się, za pierdółki nie będziemy zdejmować. Jedynie za porządny artykuł czy np. 20 dobrych uploadów. Niereformowalnym szans nie damy, jedynie za wpadki, jak przekleństwo or so.
|
![]() |
5 Aug 2009, o 12:16 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja za propozycją jestem za, ale proponuje żeby już nie było tego 30 dni . Według mnie warn powinien być na stałe, i się powinno go zdejmowac za odrobienie. Jak widzicie mam 2 Warny . Dzięki Paweloss'owi ale muszę po odrabiać dwa za spam. Miałem zakaz pisania i według mnie to jest nuda to że siedziałem na SpamBoxie to moja decyzja, a patrzenie ma czyjeś posty to po prostu nudy. Takiemu użytkownikowi co dostanie Zakaz pisania nie będzie się chciało wchodzić na forum, bo co robić. A że może jest na forum dużo użytkowników(W ostatni piątek 3000 userów) To mało udzielających dlatego powiniście im dawać szansę odrobienia. Zaraz pomyślicie że mówię o sobie ale to nie prawda po prostu mówię ogółem
Jest pewna modyfikacja z plus/minus ale nie wiem czy administracji będzie się chciało wgrywać - ponieważ już pochwały są. Ale daje link: Dziękuje za głos i Pozdrawiam |
![]() |
5 Aug 2009, o 14:25 |
Z moda plus/minus po części korzystałem.
![]() |
![]() |
5 Aug 2009, o 15:27 |
pawelooss no właśnie widzę
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() |
5 Aug 2009, o 18:27 |
Kwestia warnów stałych nie zależy od modów, tylko jest do ustawienia w PA. Ale ja nie jestem pamiętliwy, dlatego jest na 30 dni.
|
![]() |
5 Aug 2009, o 18:34 |
Filip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian219, stale to może nie.
Ja bym dał na 60 dni, tak jak to było na n5200.yoyo.pl |
![]() |
5 Aug 2009, o 19:40 |
No niby tak 60 dni - ale jak ktoś ma zakaz pisania to mu się znudzi czekanie - bo rozumiem jednego warna ale tyle. Szkoda gadać
![]() Pawelooss czyli ta modyfikacja jest wgrana ale moderatorzy po prostu dają warny czasowe tak ??? Pozdrawiam |
![]() |
5 Aug 2009, o 21:54 |
Warny czasowe i stałe są w standardzie Przema, a z tamtego moda wziąłem tylko elementy kosmetyczne (pochwały).
|
![]() |
5 Aug 2009, o 22:06 |
aha to ja nawet nie wiedziałem. Dobra myślę, że jakiś mod powinien zamknąć, bo jak pawelooss się zgodził to sądzę że dalsza dyskusja nie ma sensu(To tylko moja propozycja)
Pozdrawiam |
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 27 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)