![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Pomoc Techniczna » [S40] Akcesoria |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[X2-00] Odzyskanie danych z karty pamięci zabezpieczonej hasłem? |
---|
![]() |
3 Dec 2014, o 16:57 |
mykeno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam. Mam problem. Może nie typowy na ten dział, ale nie wiedziałem gdzie to napisać. Z 4 lata temu miałem Nokie X2-00, a w niej karte pamięci microSD 2GB. Ustawiłem hasłeko na niej, było ok. Tyle, ze przywróciłem ustawienia fabryczne tego telefonu i jak chcialem wejsc w karte pamieci to musialem podać te nieszczęsne hasło, a zapomniałem go. Szukam sposobu, żeby je złamać, ale na darmo. Wyczytałem na pewnym forum([...]), że Jakbym miał telefon z symbianem s60v3 to dało by rade złamać hasło. Czy to prawda ? Na tej karcie mam zdjęcia i filmy, które chciałbym odzyskać, bo wiąże do nich duży sentyment, muzyka też jest, ale na to mogę machnąć ręką. Pytanie: czy da rade odzyskac hasło tym sposobem ? Czy dane nie zostaną utracone ? Bo nie chce tracić czasu na coś co się nie powiedzie. Jestem gotowy kupić telefon z takim oto symbianem byle działał. Dzięki z góry za odpowiedzi
![]() [ Komentarz dodany przez: _NeedSpeed_: 3 grudnia 2014, o 17:00 ] W tytule tematu staraj się dokładniej opisać problem jaki chcesz opisać w temacie ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
3 Dec 2014, o 17:41 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeśli nie znasz hasła to nie ma możliwości odzyskania danych. Jedynie możesz odzyskać kartę przez jej sformatowanie w telefonie z Symbianem.
Zastanawia mnie tylko sytuacja co gdyby sformatować kartę usuwając hasło i potraktować ją później programem do odzysku danych? Popróbuję wieczorem i dam Ci odpowiedź ![]() |
![]() |
![]() |
4 Dec 2014, o 11:24 |
mykeno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dziękuje !
![]() [ Komentarz dodany przez: emberdo: 4 grudnia 2014, o 10:35 ]
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic |
|