Bez odblokowania nie da rady ściągnąć tych smsów? Jutro mój kolega przyjezdza z tym telefonem i prosił mnie o pomoc w odzyskaniu waznych dla niego danych Sam jestem w kropce czy sobie z tym poradzę
Hej, czy ktoś wie czy z telefonu Nokia Lumia 610 można odzyskać skasowane sms-y ?? i jeżeli tak to w jaki sposób, bardzo proszę o pomoc gdyż jestem w tej kwestii totalnym laikiem. Wielkie dzięki !!!
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 21 maja 2013, o 13:24 ] Ten sposób przeznaczony jest dla telefonów z Symbianów. Na WP coś takiego nie zadziała.
[ Dodano: 22 maja 2013, o 10:55 ] A czy jest jakikolwiek sposób na odzyskanie ich?
Tak, oddanie telefonu do specjalistycznej firmy odzyskującej dane. Ale nie sądzę że te SMSy były tak ważne żeby płacić za to nawet kilka tysięcy złotych.
Po pierwsze: Nie ten dział. Po drugie: Sam w domu i tak nie odzyskasz, musisz iść do firmy która się tym profesjonalnie zajmuje.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 7 listopada 2015, o 08:09 ] Co Ty piszesz? Przecież jest instrukcja w pierwszym poście. To może wypróbować, choć gwarancji nie ma.
puszekkk otrzymał za ten post -13 punkty reputacji od 2 użytkowników: