![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 24 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Oficjalna premiera Androida 4.1 Jelly Bean |
---|
![]() |
1 Jul 2012, o 01:16 |
Obeebok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
1 Jul 2012, o 09:40 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fakt, a pod mikroskopem widać nawet piksele w Super Duper Emoledach.
![]() |
![]() |
![]() |
1 Jul 2012, o 11:50 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Adobe wycofuje się ze wspierania Flasha na Androidach... to se ściągniesz .apk z neta i po kłopocie ![]() |
![]() |
![]() |
1 Jul 2012, o 11:53 |
Vipe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A po co komu flash, jak będzie html5?
|
![]() |
![]() |
1 Jul 2012, o 11:55 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie ma flasha = kolejny powód do hejtowania
![]() |
![]() |
![]() |
2 Jul 2012, o 22:24 |
davvid wrote: to se ściągniesz .apk z neta i po kłopocie ![]() Miejmy nadzieję. Viperer wrote: A po co komu flash, jak będzie html5? To zrób cokolwiek bardziej zaawansowanego. ![]() IuDeX wrote: Nie ma flasha = kolejny powód do hejtowania ![]() Znaczny powód. To nawet w Symbianie już był... ![]() [ Komentarz dodany przez: IuDeX: 1 lipca 2012, o 12:09 ] Mamy tutaj na forum magików, którzy hejtują systemy ze względu na wiek ;o [ Dodano: 2 lip 2012, o 22:24 ] >> http://www.spidersweb.pl/2012/06/androi ... ystem.html Ewa Lalik wrote: "Ciężko opisać płynność systemu?" Maćku, jest lepiej niż w WP7. Serio;) No tak, ale pewnie to fanboy. Fanbojka... Fangirlka. ![]() |
![]() |
![]() |
2 Jul 2012, o 22:40 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To, że na Androidzie poniżej JB potrafi czasem coś Z NICZEGO się stać i coś się potrafi ładować te 0,5s dłużej, a czasem potrafi serio przymulić to pewne.
![]() ![]() ku***, słaby ze mnie fanboj Androida. [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2 lipca 2012, o 22:37 ] Ale sztuczny tekst. Nikt Ci nie uwierzy, hejterze. Fanboyu... Hejtboyu... [ Komentarz dodany przez: IuDeX: 2 lipca 2012, o 22:40 ] :( |
![]() |
![]() |
3 Jul 2012, o 23:23 |
ICS 8 miesięcy od premiery oraz chwilę po premierze nowszej wersji zainstalowany jest dopiero na 10,7% urządzeń.
![]() He, a propos - europejska Motorola Razr Maxx właśnie dziś dostała update do 4.0.4. ![]() |
![]() |
![]() |
4 Jul 2012, o 13:18 |
Siwiak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja Wam osobiście powiem, że Andek jest oki, troszkę nie podpasował mi ICS dlatego wróciłem do starego softu.
Telefon wcale nie muli tak jak to inni mówią, pewno nie mają Androida i strzelają z chmur ![]() Jeśli mi brakuję czegoś w telefonie, wchodzę w sklep i biorę co potrzebne ( dodam że masa jest darmowych a nie tylko płatnych bo płatne to raczej takie hmm pełniejsze wersje ). Osobiście WP nie miałem, ale w rąsiach miałem i tez chyba nie jest zły. ale nie za bardzo podpasował mi, jestem chyba staromodny i wyczajam stary widok menu. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 24 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)