![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Komputery » Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 4 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Opera 11.5 Alpha już jest! |
---|
![]() |
8 May 2011, o 20:15 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nowa wersja Opery pokazała się w internecie, jest to wersja Alpha, ale jest bardzo stabilna. Zmieniono ikonkę, oraz przycisk menu. Ponadto przyśpieszono Operę i dodano możliwość synchronizacji haseł przez Opera Link.
Można ją pobrać ze strony Opera Desktop Team. A i zapomniałem dodać, filmy w 720p i 1080p na YT idą już idealnie płynnie. Dodatkowo wprowadzono Opera Next czyli nowy kanał deweloperski. Opera Next to nowy kanał deweloperski gdzie będą się ukazywały rozwojowe wersje przeglądarki. Całość instaluje się w oddzielnym katalogu pod nazwą Opera Next. Dla odróżnienia od normalnej wersji zastosowano białą ikonę, oraz zmieniony przycisk menu. |
Last edited by HitFan on 8 May 2011, o 20:33, edited 6 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
8 May 2011, o 21:03 |
jonny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostępna od 4 dni, a nazwa kodowa tej wersji, to Swordfish (Miecznik).
![]() Skupiłeś się na nowych grafikach, które rozróżniać będą wersję Next od stabilnej, trochę tak jakby to było najważniejsze, a najważniejsze jest synchronizacja haseł między różnymi komputerami (w końcu jest!), w drugiej kolejności zmiany w szybkim wybieraniu. Dominik Dałek wrote: Także mechanizm szybkiego wybierania doczekał się poważnej zmiany. Od teraz twórcy stron mogą za pomocą Speed Dial Extensions ożywić miniaturkę swojej strony. Nowe ikony szybkiego wybierania mogą być nie tylko animowane, ale i interaktywne, umożliwiając atrakcyjne zaprezentowanie najważniejszych informacji ze strony bezpośrednio w widoku szybkiego wybierania. |
![]() |
![]() |
8 May 2011, o 21:14 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O hasłach napisałem, a miniaturki mi i tak wiszą
![]() |
![]() |
![]() |
8 May 2011, o 21:20 |
jojo87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HitFan wrote: Dla odróżnienia od normalnej wersji zastosowano białą ikonę, oraz zmieniony przycisk menu. Też mi coś. Używam wersji 11.10 a mam podobny przycisk ![]() ![]() A nawet śmiem twierdzić, że mój jest ładniejszy ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 4 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Software |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)