mam nokie 3500 i mam problem zawsze jak próbuje zainstalować opere to pisze że próba z internet nie powiodła sie ale mam zasięg i pakiet na internet i nie mam konta na minusie pomóżcie pliss
[ Komentarz dodany przez: jonny: 30 września 2010, o 15:24 ]
Temat znajdował się w niewłaściwym dziale! Jeżeli taka sytuacja znowu się powtórzy, następny może już zostać usunięty, wedle zapisów Regulaminu Forum!
no wszystko chyba dobrze jest mskoro mi na zwykłej przeglądarce na telefonie chodzi a w tej operze jak sie załaduje testowanie to sie odrazu tak pokazuje
i dalej pisze próba połączenie z internetem nie powiodła się ale przyczyną może być stara wersja opery jak byście mogli podajcie najnowszą wersje opery
Rozumiem, że nie masz dostępu do czegoś takiego jak google? Kurde, współczuję ci. Poza tym ja używa opery mini v3, czyli starej wersji, i nie mam problemów. A jakie konfiguracje pościągałeś?
Nie wiem jak jest w 3500, ale wg mnie masz coś popieprzone w konfiguracjach. Opera nie pyta się przy starcie jakiego punktu dostępu użyć? Jak nie, to pobaw się gdzie w ustawieniach połączeń albo transmisji danych z domyślnym profilem. Może masz ustawiony inny niż ten, do którego ściągnąłeś konfigurację.