Nie trzeba dużo mówić, według mnie brakuje go, gdy chcemy podać większą nazwę tematu, a brakuje miejsca. Na pewno modyfikacja nie pójdzie na marne

Napisałem oddzielny temat, gdyż chcę znać opinię innych osób na ten temat.
Pozdrawiam
adrian219

Zanim zadasz mi pytanie na PW, koniecznie zapoznaj się z forumowym FAQ!

Tytuł: Problem.
Opis: Mam problem z niedziałającymi czcionkami po zrobieniu czegoś tam.
Nie widzę przez ściany i nie umiem pleść wiklinowych koszyków! |||| Nokia Connecting People! Forever! ![]() Motorola V.2288 -> Ericsson A2618s / A2628s -> Nokia 3410 / 3510i -> 6020 -> 3110c -> E51 -> Nokia E52 ![]() | ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ |

pawelooss wrote:Było to na Przemie, jest taki mod na phpBB3, ale nie instalowałem. Czemu? Otóż w większości ludzie wykorzystywali go do wpisywania bzdurnych tekstów albo pisali tam to, co powinno znaleźć się w nazwie tematu, np.:
Tytuł: Problem.
Opis: Mam problem z niedziałającymi czcionkami po zrobieniu czegoś tam.
Wolę poszukać, jak zwiększyć ilość znaków w samym temacie, bo wiem, że się to dało.

. Pozwól Mi być z siebie zadowolonym 

ryba wrote:Zwiekszenie limitu na nazwe tematu jest zdecydowanie lepszym rozwiazaniem niz dodatkowy opis.

Nie widzę przez ściany i nie umiem pleść wiklinowych koszyków! |||| Nokia Connecting People! Forever! ![]() Motorola V.2288 -> Ericsson A2618s / A2628s -> Nokia 3410 / 3510i -> 6020 -> 3110c -> E51 -> Nokia E52 ![]() | ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ |

pawelooss wrote:Wolę poszukać, jak zwiększyć ilość znaków w samym temacie, bo wiem, że się to dało.
Tylko, że to może zadziałać w drugą stronę - userzy mogą streścić wszystko do nazwy tematu a zamiast treści tematu mogą znaleźć się np. same emotki. Wiem, że brzmi to irracjonalnie ale jako moderator spotkałem się już kilkakrotnie z takim zachowaniem. Za duży limit znaków w nazw tematów także nie jest zbyt dobry.ryba wrote:Zwiekszenie limitu na nazwe tematu jest zdecydowanie lepszym rozwiazaniem niz dodatkowy opis.

Return to Ogłoszenia & Propozycje
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests