![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v5 » Patche: 5310XM |
Forum rules![]() |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 2 posts ] Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[10.10] OS Xperia |
---|
![]() |
10 Jul 2012, o 12:13 |
krzyglu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam. Ostatnio dużo bawiłem się z różnymi ppm'ami. Znalazłem gdzieś u naszych ruskich sąsiadów ppm zmieniający wygląd na ten z Xperi. Ku uciesze mego oka posiada on orangehomescreen, który można wyłączyć bądź zastąpić oryginalnym "Aktywnym Trybem Gotowości" . Patch wymagał kilka poprawek oraz dodania polskiego języka.ps. jak ktoś chce to na zamówienie mogę spolszczyć patche.
Patch zawiera: - Zmienione wszystkie ikony oraz nify. - Czysty cnt. (dodano 2 gry, dzwonki, 10 tapet i 1 motyw) - Język PL - Dodana czcionka SonySketchBold Resztę zobaczycie sami ![]() Download: Screeny: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
10 Jul 2012, o 14:48 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak na ruskich to patch ładny. Zmienił bym czcionkę na oryginalną Nokii żeby nie narzucać innym użytkownikom którzy chcą tego pacza używania własnej czcionki.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 2 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Patche & Tuning » Modyfikacje S40v5 » Patche: 5310XM |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)