Witam!
Piąty raz... Aż się wierzyć nie chcę, że to już tyle czasu minęło od pierwszego głosowania. Pozmieniałem trochę kategorię - niektóre usunąłem, niektóre dodałem, lecz zasady pozostają te same. Zapraszam do udziału. Tym bardziej, że to ostatnie takie wydarzenie na forum.
Tłumaczenie:
Posiadamy zestaw kategorii, czyli na co i na kogo będziemy głosować. Na jedną kategorię przypadają 3 głosy (nie musimy głosować koniecznie trzy razy, możemy na dwóch, jednego lub pominąć kategorię). Nie możemy głosować na siebie! Użytkowników ustawiamy od najwyższego miejsca (1 miejsce) do najniższego (3 miejsce). Ma to znaczenie, gdyż posiadam specjalną punktację, według której będziemy wybierali laureatów. Podajemy pełne nazwy użytkownika!
Głosujemy tylko w tym temacie! Proszę nie robić sobie żartów, wszelkiego rodzaju spam, hejty itp. będą natychmiast usuwane, a użytkownicy-szkodniki karani.
Oszustwa:
Jakiekolwiek oszustwa np. multikonta lub namawianie do głosowania nie wchodzą w grę, gdyż to można bardzo łatwo wykryć, a nagrodą będzie warn/ban od administracji.
Przestawiam wszystkie kategorie:
- Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content
UWAGA!
Za I miejsce na podium user otrzyma niepowtarzalny userbar, który będzie mógł umieścić w swoim podpisie! Pojawią się w nieokreślonym terminie po ogłoszeniu wyników.
Przykładowe głosowanie:
Czas na głosowanie:
Ustaliłem datę, że w tym roku będzie głosowanie do 22 grudnia 2013r., godz. 12.00.
Małe FAQu:
Życzę miłego głosowania!
PS: Zastrzegam sobie praw do zmian w regulaminie i zasadach oscarów forumowych w trakcie trwania plebiscytu.
Pozdrawiam,
adrian219.