![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
Previous topic | Next topic Page 1 of 3 [ 32 posts ] Go to page 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Oscary forumowe NokiaHacking.pl - I edycja, rok 2009! Off-Topic. |
---|
![]() |
19 Dec 2009, o 23:52 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam !
Ten wątek zamieszczam do dyskusji na temat: "Oscary NokiaHacking.pl" Zapraszam do rozmowy, gdyż tylko w tym temacie odp. na jakiekolwiek pytania związane z tymi oscarami ![]() Pozdrawiam, adrian219. |
Last edited by adrian219 on 1 Jan 2010, o 17:12, edited 2 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
20 Dec 2009, o 00:03 |
jojo87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A administracja zaakceptowała ten pomysł? Trochę głupio byłoby robić tego typu konkursy jako oficjalnie bez zgody administracji
![]() |
![]() |
![]() |
20 Dec 2009, o 00:10 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jojo87,
A czemu ma się nie zgodzić? To tylko kolejna zabawa przecież ![]() |
![]() |
![]() |
20 Dec 2009, o 00:15 |
jojo87, kto powiedział, że konkurs jest oficjalny ? Sam zrobiłem pomysł, funduje nagrody.
patryk-88 wrote: jojo87, A czemu ma się nie zgodzić? To tylko kolejna zabawa przecież ![]() Dokładnie ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
20 Dec 2009, o 00:17 |
lulinha10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
patryk-88, zagłosuje na ciebie (fajny avatar)
![]() |
![]() |
![]() |
20 Dec 2009, o 00:18 |
Quote: patryk-88, zagłosuje na ciebie (fajny avatar) ![]() Dzięki, bardzo lubię ten avatar i mam go od zawsze tylko nie mogę znaleźć większej wersji ![]() |
![]() |
![]() |
20 Dec 2009, o 00:19 |
lulinha10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
patryk-88, a co do avataru to ja muszę poszukać jakiegoś, bfs to już nie to samo
![]() |
![]() |
![]() |
20 Dec 2009, o 00:19 |
patryk-88, paint i do roboty
![]() Co sądzicie o czasie konkursu ? Do 31 grudnia wszyscy zdążą zagłosować ? ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
20 Dec 2009, o 00:22 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jojo87 wrote: A administracja zaakceptowała ten pomysł? Trochę głupio byłoby robić tego typu konkursy jako oficjalnie bez zgody administracji ![]() Nie jestem ponurym adminem, który musi akurat wszystko sprawdzać wg miliona punktów regulaminu i potwierdzać / odrzucać na miesiąc przed startem. ![]() Powiem wam, że o takim konkursie zupełnie nic nie wiedziałem. Zostałem więc bardzo mile zaskoczony. ![]() To jest naprawdę bardzo fajne, gdy użytkownicy sami wychodzą z "inicjatywami obywatelskimi". Trzeba przyznać, że adrian219 tryska ostatnio samymi świetnymi pomysłami - tylko mu pogratulować! Brawa! ![]() Główny temat konkursu przeniosę oczywiście do Ogłoszeń, bo nie wypada, by kiblował w OT. ![]() |
![]() |
![]() |
20 Dec 2009, o 00:23 |
Quote: patryk-88, paint i do roboty ![]() wiem, próbowałem go powiększyć bez utraty jakości ale tak się nia da chyba że da się ale ja nie umiem w co nie wątpie ![]() |
![]() |
![]() |
20 Dec 2009, o 00:28 |
patryk-88, coś tam kiedyś słyszałem o naprawianiu takich obrazków ale jak znajdę to zapodam linka
![]() pawelooss, dyskusja niech pozostanie tutaj ![]() Pozdro [ Dodano: 2009-12-19, 23:45 ] jojo87 zagłosował przez PW i dopuszczę tylko jeden taki przyadek, gdyż ta opcja jest zarezerwowana dla Modów + Pozdro |
![]() |
![]() |
20 Dec 2009, o 01:00 |
jojo87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian219 wrote: jojo87 zagłosował przez PW i dopuszczę tylko jeden taki przyadek, gdyż ta opcja jest zarezerwowana dla Modów + Wg mnie powinno się głosować tylko i wyłącznie poprzez PW.PS. Dzięki za wyjątek ![]() |
![]() |
![]() |
20 Dec 2009, o 01:02 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Owszem, jeśli masz coś do ukrycia, to jest to bardzo dobra opcja.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
20 Dec 2009, o 01:54 |
wasiesto ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
coś mi tam brakuje jakiś kategorii typu ekspert, spec itd. ogólnie pomysł bardzo fajny
|
![]() |
![]() |
20 Dec 2009, o 02:02 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja zaraz wyślę koledze adrianowi swój głos, uważam, że tak będzie lepiej, gdyż przypadkiem nie będę wpływał na głosy innych:)
A sam pomysł bardzo fajny, nawet bez nagród. I zbliża się koniec roku, więc to takie jakby podsumowanie:) |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2, 3 Next Page 1 of 3 [ 32 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
Board index » Hyde Park » Off-Topic |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)