pilnie potrzebuje do n81 8gb RM-179 product code 0670551 najlepiej soft nie brandowany PL bez simlocka zeby wrzucic paczke do PHENIXA. pozdrawiam prosze o szybka pomoc
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 28 March 2010, o 23:25 ]Nie ma czegoś takiego, jak soft bez SIM-locka.yy sorki napewno masz racje za dobrze sie nie znam ale z tego co kojarze wgrywajac soft branodowanmy operatora mozna jednosczesnie zlapac blokade simlock z tego co mi ktos mowil. nie wiem czy to prawda pozatym podobno soft nie brandowany jest lepszy. chodzilo mi o to ze prosze o taki soft zebym nie zlapal po nim simlocka.
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 29 marca 2010, o 00:15 ]To dwie różne rzeczy, bo to nie SE.
SIM-Lock siedzi sobie głęboko ukryty w innej pamięci, a soft wgrywa się do innej. Różnica między softem niebrandowanym a brandowanym jest jedynie taka, że w tym pierwszym nie ma różnych śmieci np. w postaci tapet od operatora. 
rozumiem dzieki za wyjasnienia. w kazdym razie pilnie potrzebuje takiego softu zeby zrobic upgrade w phoenixie bo telefon mi szwankuje co bym nie robil to ciagle wraca mi do pulpitu/ tapety mozna to tak nazwac w co bym nie wszedl tak jak by mu sie wszystko minimalizowalo i dzialalo w tle. wychodzi mi ze wszystkiego ale nie wylacza tego co wlaczylem. nie wie mczy dobrze to opisalem staraloem sie jak moglem. no ale w kazdym razie musze tego softa zrobic bo to strasznie denerwujace nawet esa nie mozna napisac bo sie nie da przez to minimalizowanie