Witam ! Mam problem.. Gdy próbuje postawić moją 5130XM na dead phone flash to rozłącza mi w phoenixie.. wejdzie w boota,wszystko ładnie pięknie a jak już jest po programowaniu się rozłącza.. Veryfing to the Communication phone czy coś takiego.. i koniec.. Wie ktoś co to może być ?? Z góry dziękuję za odpowiedź.. Pozdrawiam !
kurczę.. ale wczoraj wieczorem normalnie mi odpaliła, tylko że kamera nie chodziła.. to pomyślałem że do końca się soft nie wgrał to jeszcze raz wgrałem tylko że już normalnie.. i kupa ;/ znów to samo..
nie mam już sił.. siedzę już przy niej trzeci dzień.. dzisiaj odpaliła z kartą sim to chciałem zaktualizować za pomocą NSU.. i oto efekt.. w połowie aktualizacji NSU stracił połączenie
Popróbuj z różnymi wersjami Phoenix'a. Kiedyś miałem podobny problem z E72. Niczym nie szło wgrać softu do niej. Dopiero wersja 2007 ruszyła ten telefon.
yeah ! Nokia postawiona na deadzie z najnowszym softem 7.97.. tylko,że nie ma polskiego menu... wie ktoś może jak teraz wgrać polskie menu ? bo za pomocą sposobu NSS nie można,ponieważ w NSU nie ma aktualizacji ;/ ale grunt że wstał