![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Sport |
Previous topic | Next topic Page 10 of 23 [ 344 posts ] Go to page Previous 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Piłka Nożna |
---|
![]() |
30 Mar 2013, o 20:57 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Właśnie miałem pisać o tej radosnej informacji
![]() O 20 gra Real - mam nadzieję, że zwycięży i dystans do barcelony znów się zmniejszy ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
30 Mar 2013, o 21:05 |
WojtekGr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Borussia wygrała 2:1, a Bayern prowadzi 9:1. Polonia- Legia 1:2. No i Gieksa pokonała Śląsk Wrocław 1:0
A ja muszę się pochwalić. Moja drużyna wychodząc z grupy śmierci odpadła dopiero w ćwiercfinale lokalnego turnieju. Moja drużyna jest w tej chwili ostatnią drużyną ligi, a w turnieju ( dodatkowo obok ligi ) po raz pierwszy ( na trzy ) nie zajeła ostatniego miejsca. Jest to tym bardziej fajne, że dopiero pierwszy sezon gram w tej drużynie. Niestety kondycja pozostawia wiele do życzenia, w dodatku w pojedynku zderzyłem się z kimś głowami i na 4 mecze wyszedłem tylko w 2. Ale im dłużej tam zagram tym będzie lepiej. |
Last edited by WojtekGr on 30 Mar 2013, o 21:06, edited 2 times in total. |
![]() |
![]() |
30 Mar 2013, o 21:13 |
ku*** Saragossa strzeliła i 1:0 ....
|
![]() |
![]() |
30 Mar 2013, o 21:20 |
Bayern wygrał 9:2. Cóż to musiał być za mecz. Juve, Juve, Juve!!! 2:1 z Interem
![]() |
![]() |
![]() |
3 Apr 2013, o 22:18 |
No Real łoji Galatasaray
![]() |
![]() |
![]() |
3 Apr 2013, o 22:36 |
No słyszałem właśnie. I tak smutam bo mój faworyt przegrał
![]() |
![]() |
![]() |
6 Apr 2013, o 14:13 |
I raczej szanse na awans Juve ma marne - ale miejmy nadzieję, że zagrają jak Arsenal w drugim meczu 1/8
![]() BVB remis z Malaga <brawo> PSGvs Barcelona też ciekawy rewanż ![]() W sumie w półfinale tylko Real, bo wątpię, żeby Galatasaray odrobiło 3 gole. [ Dodano: 6 kwi 2013, o 14:12 ] No ![]() ![]() ![]() Górnik z kolei podejmuje we Wrocławiu - Śląsk, ale mam nadzieję, że Jeleń, Nakulma i spółka ograją ich, powiększą przewagę do 5 pkt i umocnią się na 3 miejscu Ekstraklasy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
6 Apr 2013, o 14:32 |
Ruch przegrał z Podbeskidziem więc łikend zaczął się świetnie. A dodać jeszcze zwycięstwo Lecha i przełamanie się na własnym stadionie, to już wogóle same dobre wiadomości. Frankowski strzelił gola. Więc chyba jeszcze jeden został mu do Cieślika
![]() |
![]() |
![]() |
6 Apr 2013, o 17:44 |
Ruchu trochę mi szkoda - ale tylko dlatego, że zawsze kibicuje Silesi
![]() ![]() Lech kiepsko, że wygrał bo oddalił się Żabolom ![]() Franek łowca bramek ![]() ![]() [ Dodano: 6 kwi 2013, o 17:44 ] No niestety Górnik przegrał.... Pan Zahorski to takie drewno.... A Bonin nie strzelił dwóch setek... No a Real rozpoczyna mecz bez Ronaldo, Oezila, Di Marii... |
![]() |
![]() |
6 Apr 2013, o 18:11 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja powiem gratki dla Śląska.Generalnie ładny mecz w wykonaniu dwóch drużyn.Szkoda że Erick nie strzelił po pięknym podaniu Waldka
![]() |
![]() |
![]() |
6 Apr 2013, o 19:58 |
No Real wygrał 5:1
![]() ![]() Higuain, Kaka, Ronaldo, 2x Oezil ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
7 Apr 2013, o 12:43 |
ŁKS upada. Czy będzie II liga ?
Quote: Z powodu zawieszenia licencji piłkarze ŁKS nie rozegrali meczu z Wartą Poznań. Jeśli łodzianie nie przystąpią również do dwóch kolejnych spotkań, to pożegnają się z 1. ligą. Na niższym poziomie nie grali nigdy w 105-letniej historii klubu. Jak nastroje przed LM? |
![]() |
![]() |
7 Apr 2013, o 13:39 |
Wyśmienicie
![]() - Aby Juve wyeliminował Bayern - Aby Malaga wyeliminowała BVB - Aby PSG wyeliminowało Brcelonę - Aby Real trafił na Malage/ PSG w półfinale... Niestety ani jedno się nie spełni ![]() |
![]() |
![]() |
7 Apr 2013, o 13:58 |
Mati91 wrote: - Aby Juve wyeliminował Bayern Przydałoby się ![]() |
![]() |
![]() |
9 Apr 2013, o 23:01 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CUD w Dortmundzie można by tak rzecz,ale jak to się mówi "Uwierz a będzie Tobie dane"
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23 Next Page 10 of 23 [ 344 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Hyde Park » Lifestyle » Sport |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)